Новини

4 причини да изберете климатици Hitachi за своя дом или офис

Климатици Hitachi 2 - спалня

Hitachi е сред най-утвърдените и реномирани марки за климатици в глобален мащаб. Нейните климатици се използват по цял свят от потребители и бизнеси, предоставяйки им невероятна комбинация от качество, функционалност и комфорт. В следващите редове ще ви дадем няколко основателни причини да заложите именно на климатици Hitachi за своя дом или офис:

Компания с дълга история и традиции   

Повече от век Hitachi е на пазара, предлагайки климатици и други уреди, свързани с ежедневния комфорт на човека. За този период от време марката е доказала своята надеждност, както и ангажимента си по отношение предоставяне само и единствено на най-доброто за клиента. Инвестирайки в климатици Hitachi, можете да сте сигурни, че ще получите уреди, изпълняващи по перфектен начин предназначението си за контрол на температурата в пространството наоколо.   

Климатици Hitachi 1 - предложение
Климатици Hitachi – свържете се с нас!

Уреди за домашна и професионална среда

Hitachi ви предлага богата и разнообразна гама от климатици, съобразени със съвременните стандарти и изисквания. В нейния каталог ще откриете както уреди, подходящи за домашната среда, така и продукти, които ще ви вършат отлична работа в офиса и бизнес пространството.

Висока енергийна ефективност

Японската компания редовно инвестира значително количество средства в подобряване енергийната ефективност на своите уреди. В резултат на употребата на климатици Hitachi потребители и бизнеси съумяват да намалят своите разходи за електроенергия и съответно битови сметки в дългосрочен план.

Редица допълнителни функции   

Климатици Hitachi притежават и редица допълнителни функции, благодарение на които повишават още повече комфорта за човека в неговото ежедневие. Сред тези функции са ефективното пречистване на въздуха в помещението, както и възможността за дистанционен контрол на уреда от разстояние.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага в своите магазини и онлайн платформа най-добрите модели от продуктовата гама на климатици Hitachi. Доверете се на екипа ни и си купете първокласен уред за контрол на температурата при максимално изгодни за вас условия!

Компания с дълга история и традиции


Уреди за домашна и професионална среда


Висока енергийна ефективност


Редица допълнителни функции 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *