Общи

Кои автоматизирани функции на климатици Mitsubishi ще ви позволят да осъществявате ефективен контрол върху работата им във всеки един момент?

Mitsubishi е сред водещите производители на климатици в глобален мащаб, които спазват строги стандарти за качеството на своите уреди и постоянно инвестират в модерни технологии, повишащи полезната им стойност за потребителя. Автоматизираните функции на климатици Mitsubishi например ви позволяват да осъществявате ефективен контрол върху тяхната работа във всеки един момент. Ето за кои автоматизирани функции става въпрос:

Климатици Mitsubishi: Режим “i-save”

 Започваме с функцията “i-save”, която ще ви позволи бързо и лесно да връщате предишните температурни настройки на вашите климатици Mitsubishi. Това става само с едно натискане на бутон, като дори не е нужно да помните какви са били въпросните температурни настройки.

Климатици Mitsubishi 1

Климатици Mitsubishi – вижте повече!

Климатици Mitsubishi: Седмичен таймер

 Посредством седмичния таймер на вашите климатици Mitsubishi можете да настройвате желаната температура, както и часовете на включване и изключване на уредите. По този начин работата им ще бъде максимално съобразена с вашите навици и цялостен лайфстайл.

Климатици Mitsubishi: Автоматичен рестарт

Тази функция на климатици Mitsubishi е предназначена за случаите, в които електрическото захранване спира внезапно. Дори и да не сте в къщата или апартамента си в този момент, веднага след възстановяването на захранването уредът ще се рестартира автоматично със своите първоначални настройки.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българските потребители най-добрите и актуални модели климатици на водещите световни производители, в това число и Mitsubishi. За да разгледате предложенията ни в тази категория, използвайте онлайн платформата ни или директно посетете нашите магазини, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си купете първокласни уреди за контрол на температурата при максимално изгодни за вас финансови условия!

Климатици Mitsubishi: Режим “i-save”

Климатици Mitsubishi: Седмичен таймер

Климатици Mitsubishi: Автоматичен рестарт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *