Новини

Хиперинверторни климатици – защо се наричат така и какви са техните характеристики?

Хиперинвенторни климатици 2

Произход на понятието „хиперинверторни климатици“

Понятието „хиперинверторни климатици“ е въведено на глобалния пазар от компанията Mitsubishi Heavy Industries. Тя започва да нарича така своите най-високи класове инверторни климатици. С определението „хиперинверторни“ Mitsubishi иска да демонстрира, че тези модели са с първокласно качество и притежават разнообразни функции и характеристики, допринасящи за максималния комфорт на човека в неговото ежедневие. Този подход с течение на времето бива възприет и от редица други производители и търговци. Така че когато видите думичката „хиперинверторни“, стояща пред „климатици“, трябва да знаете, че това вероятно са най-добрите уреди от категорията, които съответният производител или търговец би могъл да ви предложи.

Хиперинверторни климатици – с кои характеристики се отличават?

Хиперинверторни климатици 1

Хиперинверторни климатици – подходящи за всеки дом и офис

 Вероятно вече и сами се досещате за характеристиките, с които се отличават най-добрите модели климатици, наричани „хиперинверторни“. На първо място това е високата енергийна ефективност, благодарение на която се постигат значителни икономии по отношение на разхода на електроенергия. Следват ниските нива на шум при работа, така че човек да не бъде обезпокояван по никакъв начин, докато релаксира у дома или пък изпълнява работните си задължения в офиса. При повечето модели хиперинверторни климатици са налице и допълнителни функции за гарантиране на чиста и благоприятна ежедневна среда за живот (напр. специални филтри за пречистване на въздуха и премахване на вредните микроорганизми).

 Хиперинверторни климатици от Антонов Клима

 Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите в България фирми в сферата на климатизацията, вентилацията и отоплението. Ние ви предлагаме актуалните модели хиперинверторни климатици на реномирани световни производители като Mitsubishi, Panasonic, Fujitsu, Toshiba, Hitachi, Carrier и др. Посетете магазините или онлайн платформата на Антонов Клима и си вземете първокласен уред за контрол на температурата в дома и офиса на конкурентна и изгодна за вас цена!

Произход на понятието „хиперинверторни климатици“

Хиперинверторни климатици – с кои характеристики се отличават?

Хиперинверторни климатици от Антонов Клима

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *