Общи

Какво могат да ви предложат климатици Toshiba от най-висок клас?

Популярната марка за климатици Toshiba предлага на своите клиенти по цял свят уреди с клас на енергийна ефективност A+++. Тези уреди от най-висок клас са идеален избор за потребителите, които са готови да направят достатъчно голяма инвестиция, за да си гарантират постоянен комфорт и спестяване на разходи за електричество в дългосрочен план. Ето какво ще получите, ако закупите климатици Toshiba от най-висок клас:

Климатици Toshiba: Висока енергийна ефективност  

 Климатици Toshiba с клас A+++ ви предлагат висока енергийна ефективност както при отопление, така и при охлаждане. Правилната им употреба ще ви помогне да спестите значително количество разходи, отиващи за битови сметки, в дългосрочен план.

Климатици Toshiba 1

Климатици Toshiba – научете повече!

Климатици Toshiba: Повече комфорт

 Режимът Hada Care на климатици Toshiba е насочен към хората, които търсят повече комфорт в своето ежедневие. Активирането му при охлаждане означава, че въздушният поток ще се движи възможно най-високо (по тавана), за да може от една страна да се постигне бързо уеднаквяване на температурата, а от друга – да не се допуснат студени течения, предизвикващи стрес у човешкия организъм.

Климатици Toshiba: Гарантиране на здравословен и чист въздух

 Климатици Toshiba от най-висок клас ще ви гарантират здравословен и чист въздух в помещението. Това се дължи на добавените функции за самопочистване, които намаляват влагата и не позволяват образуването на мухъл във вътрешното тяло, изхвърлят мазнините и мръсотията от топлообменника.

Климатици Toshiba: Намаляване на шума

 И не на последно място, климатици Toshiba от най-висок клас се отличават с уникален безшумен режим. Безшумен режим, благодарение на който не се възпрепятства пълноценната почивка през нощта както на самите притежатели на уредите, така и на техните съседи.

Климатици Toshiba от най-висок клас можете да си закупите от магазините на Антонов Клима, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, както и от нашата онлайн платформа. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си гарантирайте максималните нива на комфорт в своето ежедневие!

Климатици Toshiba 2

Климатици Toshiba – вижте сега!

Климатици Toshiba: Висока енергийна ефективност

Климатици Toshiba: Повече комфорт

Климатици Toshiba: Гарантиране на здравословен и чист въздух

Климатици Toshiba: Намаляване на шума

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *