Новини

Климатици Daikin – какви видове тела можете да изберете според вашия интериор?

Климатици-Daikin-2 дневна

Климатици Daikin – какви видове тела можете да изберете според вашия интериор?

Японската компания Daikin все по-силно се утвърждава на международния пазар за климатици. Високото качество, енергийната ефективност, както и отличните дизайни на нейните уреди ги правят толкова популярни и търсени от потребителите в множество различни държави. Когато избирате климатик, освен всичко друго е хубаво да си гарантирате, че той ще се хармонизира оптимално с останалата част от интериора в стаята или помещението. Ето какви видове тела на климатици ви предлага Daikin:

Климатици Daikin: Стенни тела

В каталога на Daikin ще откриете модели климатици, чиито тела са носители на международни награди за дизайн и естетика. Те не само ще се впишат по най-добрия начин в интериора на вашето помещение, но и ще го направят по-стилен и елегантен отвсякога.

Климатици Daikin: Подови тела

Климатици Daikin с подови тела гарантират отлично разпределение на климатизирания въздух и влизат в ролята на своеобразен радиатор, излъчвайки лъчиста топлина. Освен високата си функционалност, те са направени според съвременните изисквания за стил и дизайн, и се хармонизират перфектно с останалата част от обстановката в дома и офиса.

Климатици-Daikin 2 лого

Климатици Daikin лого

Климатици Daikin: Тела за скрит таванен монтаж

Бихте могли да заложите също така на климатици Daikin, чиито тела са предназначени за скрит таванен монтаж. Когато този тип климатици Daikin се монтират в окачени тавани, единственото, което ще се вижда, са техните вентилационни отвори.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталога на Daikin. Независимо дали си търсите стенни, подови или такива за скрит таванен монтаж, с по-високи или по-ниски мощност и енергийна ефективност, ние сме подходящият партньор за вас. Доверете се на екипа на Антнов Клима и си закупете първокласни климатици Daikin на максимално изгодни цени!

Климатици Daikin: Стенни тела

Климатици Daikin: Стенни тела

Климатици Daikin: Тела за скрит таванен монтаж

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *