Новини

Какво трябва да знаете за климатици Daikin?

Климатици Daikin 1 снимки

Какво трябва да знаете за климатици Daikin?

Японската компания Daikin е сред водещите и най-реномирани в глобален мащаб производители на климатици. Нейните уреди се продават успешно в множество страни по света, в това число и България. Ето какво трябва да знаете за ползите, преимуществата и отличителните характеристики на климатици Daikin:

  1. Зa всякакви нужди и потребности – в каталога на климатици Daikin са налице уреди за всякакви нужди и потребности. Независимо дали ви трябват климатици за дома, за офиса, за магазини, хотели или индустриални помещения, марката Daikin определено е правилният избор за вас.
  2. Отлични характеристики – климатици Daikin имат отлични характеристики по отношение на основните аспекти, от които се интересуват потребителите. Най-важни съвсем естествено са високата им енергийна ефективност и способността за реализиране на икономии от електроенергия. Те се дължат на начина на захранване, при който 80% от енергията е възобновяема и се извлича от въздуха, а едва 20% е използваната електроенергия.
  3. Иновативни функции – иновативните функции на климатици Daikin допринасят за по-чистата и комфортна ежедневна среда за човека. Сред тях е функцията за пречистване на въздуха в помещението, осъществявана от деодориращ филтър от титаниев апатит и сребърен филтър.
  4. Дизайнерски модели – в каталога на Daikin има и дизайнерски модели климатици, които изглеждат изключително елегантно и стилно. Те ще се впишат перфектно и дори ще подобрят още повече обстановката във вашата къща или апартамент, офис или бизнес сграда.

Антонов Клима Инженеринг ООД ви предлага най-добрите и актуални модели климатици Daikin. Подбрали сме уреди от каталога на бранда, които в пълна степен ще задоволят нуждите на българските потребители и бизнес. Посетете магазините или онлайн платформата на Антонов Клима и си осигурете първокласен климатик за оптимална среда в ежедневието!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *