Новини

Климатици Fujitsu – какво може да ви предложи японският бранд?

Климатици Fujitsu 1

Японската компания Fujitsu General Limited е сред най-популярните и реномирани в световен мащаб производители на климатици. Нейните уреди се отличават с висока енергийна ефективност, ниски нива на шум при работа, както и редица допълнителни функции и екстри. Продуктовата гама на Fujitsu е изключително разнообразна и способна да задоволи нуждите и изискванията на всеки един съвременен потребител или бизнес. Ето какво може да ви предложи брандът по отношение на категория „Климатици“:

Климатици Fujitsu 1

Климатици Fujitsu – от Antonov Clima

Жилищни климатици Fujitsu

Разделят се на стенни и подови такива. Жилищни климатици Fujitsu са перфектното решение за домашното пространство, гарантирайки прецизен контрол на темппературата и максимален комфорт за човека, и същевременно намалявайки постоянните разходи за електроенергия. В допълнение, всички модели са с изискани и стилни дизайни, напълно отговарящи на интериора и атмосферата в съвременните къщи и апартаменти.

Офис и индустриални климатици Fujitsu

Могат да се използват в офиси, административни сгради, магазини, заведения и т.н. Офис и индустриални климатици Fujitsu са предназначени да гарантират оптималната работна среда, допринасяща за отличното здраве и максималната продуктивност на служителите. В зависимост от характеристиките на вашия офис или бизнес сграда, имате възможност да избирате измежду стенни, подови, подово – таванни, таванни, касетъчни и канални климатици  Fujitsu.

Мулти-сплит климатици Fujitsu

Благодарение на мулти-сплит системите от каталога на бранда получавате ефективно решение за климатизация на до осем помещения. Новите модели мулти-сплит климатици Fujitsu са оборудвани с правотокови двойно – разклонени компресори, посредством които се гарантира висока енергийна ефективност както при отопление, така и при охлаждане.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици Fujitsu. Посетете магазините или онлайн платформата ни и си закупете първокласен уред за температурен контрол на конкурентна цена!

Жилищни климатици Fujitsu
Офис и индустриални климатици Fujitsu
Мулти-сплит климатици Fujitsu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *