Новини

Защо климатици Gree са предпочитан избор за дома?

Климатици-Gree 1 лого

Защо климатици Gree са предпочитан избор за дома?

Три десетилетия след създаването си, китайската компания „Gree Electric Appliances“ Inc. вече държи едно от челните места в света по отношение производството и търговията на климатици. Множество са преимуществата, които правят климатици Gree предпочитан избор за все повече съвременни домакинства. Ето основните сред тези преимущества:

Климатици Gree: Цената

Gree е сред компаниите за производство на климатици, които съумяват оптимално да комбинират качеството и цените на своите уреди. Цените на климатици Gree отговарят на изискванията на днешните домакинства и в същото време са съобразени с техните финансови възможности и със средствата, които биха могли да отделят за подобна инвестиция.

Климатици Gree: Изборът    

Gree предлага на своите клиенти повече от 7000 модела климатици, разпределени в над 400 продуктови серии. Тази изключително богата и разнообразна гама позволява на всеки един потребител да избере най-точния урред, в зависимост от своите нужди, предпочитания и разбирания за комфорт.

Климатици-Gree-2 предложение

Климатици Gree предложение

Климатици Gree: Икономиите

Новите модели климатици Gree се отличават с висока степен на енергийна ефективност. Благодарение на нея домакинствата са способни да реализират значителни икономии на електроенергия и трайно да намалят битовите си сметки в дългосрочен план.

Климатици Gree: Иновациите  

Gree се отличава също така с непрекъснатия си стремеж към иновации, с които предоставя все по-голяма добавена стойност на клиента. Една от тези иновации е филтърът с активен въглен. Той пречиства въздуха от бактерии и вредни микроорганизми, предпазвайки човека от най-различни вирусни зарази и заболявания.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталога на марката Gree. Независимо уред с каква мощност, енергиен клас или допълнителни функции си търсите, в нашите магазини и онлайн платформа ще откриете редица първокласни предложения. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си гарантирайте желаните нива на комфорт в домашното пространство!

Климатици Gree: Цената

Климатици Gree: Изборът

Климатици Gree: Икономиите

Климатици Gree: Иновациите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *