Новини

Климатици Gree – оптималното съотношение между качество и цена

Климатици Gree 2

Климатици Gree – за компанията

Компанията „Gree Electric Appliances“ Inc. е създадена през 1991 година в китайския град Джухай. Нейното разрастване и завоюването на позиции на местния и международния пазар става много бързо, и понастоящем тя е най-големият в глобален мащаб производител на уреди за климатизация. Климатици Gree са предпочитан избор за потребителите в над 200 страни по света, на всички континенти.

Характеристики на климатици Gree

Главната отличителна характеристика на бранда Gree, която прави неговите климатици толкова популярни и търсени по цял свят, е непрекъснатият стремеж към постигане на оптимнално съотношение между качество и цена. Gree предлага на пазара не само качествени климатици, но и достъпни цени, които да се вписват в бюджетите на средностатистическите домакинства. Компанията си поставя за цел да осигури възможност на максимално широк кръг от потребители да се сдобият с надеждни и ефективни уреди за контрол на температурата в своите домове.

Климатици Gree 1

Климатици Gree – предложение от Antonov Clima

Gree разполага с изключително богата и разнообразна гама от климатици, разделени на такива за битова и за централна климатизация. В каталога на Gree са налице 20 категори, 400 серии и над 7000 модела климатици. Така китайският бранд успешно задоволява нуждите и изискванията на потребители от всички пазарни сегменти.

Gree е създател на редица иновации в сферата на климатиците. Сред тях са двустъпалният инверторен компресор, работещите с хладилен агент R290 климатични системи, инверторният центробежен чилър с магнитно окачване и т.н. И днес Gree продължава да инвестира в повишаване на енергийната ефективност на своите климатици, подобряване на технологиите за дистанционно управление, както и минимизиране на вредното влияние върху околната среда.

Климатици Gree от Антонов Клима

Антонов Клима Инженеринг ООД ви предлага най-добрите и актуални модели климатици Gree. Посетете магазините или онлайн платформата ни и си закупете качествен и надежден климатик на изгодна и отговаряща на финансовите ви възможности цена!

Климатици Gree – за компанията
Характеристики на климатици Gree
Климатици Gree от Антонов Клима

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *