Новини

Климатици Hitachi – какви иновативни функции притежават?

Климатици Hitachi 2

Японският бранд Hitachi вече разполага с десетилетия традиции в производството на климатици за домове, офиси и обществени сгради. Един от основните фактори за успеха на неговите уреди е непрекъснатото усъвършенстване на механизмите им, съобразено както с технологичното развитие в световен мащаб, така и с непрекъснато променящите се изисквания на потребителите. Ето няколко важни иновативни функции, които са налице в последните модели климатици Hitachi:

  1. Климатици Hitachi: Въздушен поток в 4 посоки – въздушният поток на новите модели климатици Hitachi се движи в 4 посоки – наляво, надясно, нагоре и надолу. Това спомага за много по-ефективното му разпръскване с оглед затоплянето или охлаждането до желаната температура. В зависимост от моментните си нужди и изисквания, можете да настроите посоката на протичане на въздушния поток, за да си гарантирате максимален комфорт в дома и на работното място.
  2. Климатици Hitachi: Допълнителни енергоспестяващи режими – климатици Hitachi по принцип се отличават с доста високи нива на енергийна ефективност при своята работа, но освен това притежават и допълнителни енергоспестяващи режими. Еко режимът например позволява на климатика да задържа желаната температура при минималния възможен разход на енергия, докато функцията „Sleep“ ви предоставя оптимални условия за вашия сън и пълноценна почивка през нощта.
  3. Климатици Hitachi: WiFi контрол – инсталирането на модула за WiFi контрол airCloud Home ще ви позволи да управлявате вашите климатици Hitachi посредством телефон или таблет. airCloud Home е съвместим със смарт говорители от типа на Google Alexa и Amazon Echo.
  4. Климатици Hitachi: Ефективно пречистване на въздуха – голяма част от новите модели климатици Hitachi разполагат и с филтри за ефективно пречистване на въздуха в помещението. Те успяват да премахнат до 99% от най-често срещаните бактерии, алергени и неприятни миризми.
Климатици Hitachi 1

Климатици Hitachi – символ на иновативни технологии

Антонов Клима Инженеринг ООД ви позволява да се сдобиете с най-добрите модели климатици Hitachi на изключително конкурентни за българския пазар цени. Разгледайте онлайн магазина ни и си поръчайте климатик, който ще ви осигури желания комфорт, както и максимално чиста и здравословна ежедневна среда за живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *