Новини

Климатици Mitsubishi – какви иновативни функции притежават?

Климатици-Mitsubishi лого

Климатици Mitsubishi – какви иновативни функции притежават?

Японската марка Mitsubishi е сред водещите в световен мащаб, що се отнася до производството на климатици. Тя предлага на своите клиенти отлично качество и високи нива на ефективност по време на работата на уредите, както и оптимален комфорт в домашната и професионалната среда. Ето някои от иновативните функции на климатици Mitsubishi , които ги правят подходящ избор и за вас:

Климатици Mitsubishi: Икономичност на операциите

При производството на своите климатици марката Mitsubishi комбинира най-добрите и усъвършенствани инверторни технологии с иновативна електроника, за да се постигне синергичен ефект, осигуряващ значителни подобрения в механизмите за отопление и охлаждане. На практика това означава значително повишаване на енергийната ефективност на климатици Mitsubishi и по-ниска консумация на електроенергия по време на работа. Резултатът за вас ще се изрази в осезаемо намаляване на сметките за ток в дългосрочен план.

Климатици-Mitsubishi предложение

Климатици Mitsubishi предложение

Климатици Mitsubishi: Наблюдение и контрол на стайната температура

Интелигентната система на климатици Mitsubishi осъществява своеобразно наблюдение и контрол на честотата на двигателя на компресора, както и на всяка една промяна в стайната темпертатура. По този начин се изчислява най-ефективната форма на въздушната вълна с оглед гарантирането на оптималните условия и високите нива на комфорт за човека във всеки един момент от денонощието.

Климатици Mitsubishi: Функция за борба срещу плесен и мухъл

Още една иновативна функция, която редица нови модели климатици Mitsubishi притежават, е функцията за борба срещу плесен и мухъл. Тези модели климатици Mitsubishi са оборудвани с плазмен електрод, който генерира озон. Озонът атакува спорите на плесента и успешно ограничава нейния растеж с около 20%.

Антомов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталога на Mitsubishi. Не зависимо дали имате нужда от уред за регулиране на температурата в дома, офиса или на което и да било друго място, в нашите магазини и онлайн платформа със сигурност ще откриете подходящия модел. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си гарантирайте оптимална жизнена среда в ежедневието!

Климатици Mitsubishi: Икономичност на операциите

Климатици Mitsubishi: Наблюдение и контрол на стайната температура

Климатици Mitsubishi: Функция за борба срещу плесен и мухъл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *