Новини

Известни сгради, в които се използват климатици Mitsubishi

Климатици Mitsubishi 2

Mitsubishi е една от най-популярните и реномирани марки за климатици в глобален мащаб. Марка, доказала във времето качеството, надеждността и ефективността на своите уреди. Климатици Mitsubishi се отличават с висока енергийна ефективност, ниски нива на шум при работа, ограничено до минимум влияние върху околната среда и редица допълнителни функции и екстри. Ето няколко известни сгради по света, в които се използват климатици Mitsubishi:

Климатици Mitsubishi 1

Климатици Mitsubishi – качество и ефективност

Организацията на ООН по прехрана и земеделие

Централата на Организацията на ООН по прехрана и земеделие се намира в италианската столица Рим. Именно климатици Mitsubishi са избрани да осигуряват прецизното регулиране на тепературата в сградата, простираща се на площ от 95 500 квадратни метра. Външните тела на климатици Mitsubishi са монтирани на покривите, а вътрешните – на таваните в отделните помещения, като благодарение на почти безшумната им работа се постига желаният температурен ефект, без по някакъв начин служителите да бъдат притеснявани или разсейвани.

Warner Brothers Movie World Germany

Увеселителен парк, който се намира в германския град Ботроп и е разделен на 7 тематични зони, базирани на популярни филми и сериали на компанията. Климатици Mitsubishi осигуряват перфектните температури във всяка една от тези зони, като в същото време намаляват осезаемо енергийните разходи на комплекса като цяло.

Колеж Крузейро

На климатици Mitsubishi залага и престижният колеж Крузейро, разположен в бразилския град Рио де Жанейро. Сред причините за избора на климатици Mitsubishi ръководството на учебното заведение посочва централизираните външни тела, възможността за инсталиране без да се засяга настоящата сградна структура, както и лесното и удобно дистанционно управление.

Антонов Клима Инженеринг ООД ви дава шанса вие също да се възползвате от уникалните преимущества на климатици Mitsubishi. Посетете магазините ни или направете поръчка директно през нашата онлайн платформа, за да си гарантирате оптимална среда за работа, отдих и всички други дейности, които практикувате в своето ежедневие!

Организацията на ООН по прехрана и земеделие

Warner Brothers Movie World Germany

Колеж Крузейро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *