Адрес

кв. Лозенец бул. Черни връх 61, София
тел.: 0895 / 520 213
имейл: sofia@antonovclima.com

Работно време

Понеделник- Петък: 09:00 -19:00ч.
Събота: 10:00 -13:00ч.

Неделя: почивен ден

Кариери

Ако се интересувате от възможностите за работа в Антонов Клима, моля, изпратете ни имейл: sofia@antonovclima.com

Оценете ни в Google

Google рейтинг
5.0
На база на 9 отзива

Галерия

Пишете ни


  Климатици София – защо това е най-подходящият пазар за закупуване на уреди от категорията?

   

  Все повече потребители, дори и живеещи в други части на страната, си търсят климатици за своите домове и офиси именно в София. Като столица на България, градът си има значителни преимущества, когато става въпрос за търговията с подобен тип уреди.

  Сред тях са големият пазар и наличието на всички реномирани марки, възможността за откриване на висококвалифицирани специалисти с опит и експертиза в бранша, както и множеството специални оферти и промоционални предложения. Ето малко повече информация за ползите от закупуването на климатици именно от търговските обекти в София:

  1. Климатици София 1

   Климатици София – AUX

   Климатици София: Голям пазар и наличие на всички реномирани марки – София е най-големият пазар в нашата страна и съвсем естествено тук са струпани клонове и представителства на почти всички реномирани марки за климатици. Това дава възможност на търговските обекти да бъдат отлично заредени и да предлагат на своите клиенти огромно разнообразие от уреди в категорията. Независимо климатици с какви точно функции и характеристики търсите, със сигурност в София ще откриете подходящи предложения.

  2. Климатици София: Висококвалифицирани специалисти с опит и експертиза в бранша – в София са струпани и най-голям брой висококвалифицирани специалисти с богат опит и експертиза по отношение на климатиците. Което означава, че ще имате възможност да потърсите професионален съвет или консултация по отношение избора на конкретен модел климатици и последващата им поддръжка. В София са налице също най-качествените и надеждни сервизни услуги за тази категория уреди в страната.
  3. Климатици София: Специални оферти и промоционални предложения – София е най-удачното място за вас, ако търсите специални оферти и промоционални предложения в категория „Климатици“. Тук ще можете да избирате измежду множество подобни оферти, налични по всяко време. Това ще ви даде възможност да откриете най-подходящата такава за своите нужди и изисквания, и да си гарантирате надеждно средство за регулиране на температурата в дома или офиса при максимално изгодни условия.

   

  Климатици София – кои фактори да вземете предвид при покупката?

  Климатици София 2

  Климатици София – Panasonic

  Няколко са факторите, които трябва да вземете предвид при покупка на климатици в София. Сред тях са отзивите за търговеца, който ги предлага, цените, прозрачността, както и възможността за използване на допълнителни услуги при нужда. Вижте точно какво имаме предвид:

  • София климатици: мнения и отзиви за търговеца – задължително потърсете достоверни мнения и отзиви за търговеца, от когото смятате да закупите климатици. Огромният пазар в София за съжаление създава и рискове от попадане на некоректни търговци. Така че е важно предварително да знаете с каква фирма сте на път да сключите своеобразна сделка. В днешния глобализиран свят и с възможностите, които дава интернет мрежата, съвсем не е толкова трудно да се открият мнения и отзиви за почти всеки един търговец или бизнес.
  • София климатици: цени – няма как да не вземете предвид и цената, когато става въпрос за толкова значима инвестиция като покупката на климатици. Ясно е, че ще търсите най-изгодните за вас предложения от финансова гледна точка, но все пак не се доверявайте на търговци в София, които ви предлагат нереалистично ниски цени за съответните уреди. Твърде вероятно е тези цени да са свързани с некачествени или неизправни уреди, както и с липса или ненадеждност на гаранционните услуги впоследствие. По-скоро се ориентирайте към търсене на моментни промоции и намаления в цените на климатиците, каквито има по всяко време в София.
  • София климатици: прозрачност – по-високите нива на прозрачност говорят положително за всеки един търговец. Под „прозрачност“ имаме предвид най-вече наличието на необходимата информация за предлаганите продукти и услуги, както и за дейността на компанията. В този смисъл не би било излишно да прегледате онлайн платформата на набелязания от вас търговец в София, от когото смятате да закупите конкретен модел климатици.
  • София климатици: допълнителни услуги – проучете внимателно дали при закупуване на даден модел климатици от съответния търговец в София, ще имате право да ползвате допълнителни услуги, свързани със сервиза и обслужването на уреда. Хубаво е да търсите търговци в София, които разполагат с надеждни сервизни бази и могат да отреагират своевременно при наличие на проблем в работата и функционалността на климатиците.

  Климатици София – защо да се доверите на Антонов Клима?   

   

  Антонов Клима е една от водещите фирми не само в София, но и като цяло на българския пазар в сферата на климатизацията, вентлацията и отоплението. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на нашия екип, когато си търсите климатици в София:

   

  Климатици София 3

  Климатици София – купете онлайн сега!

  Климатици София от Антонов Клима: Първокласно качество – Антонов Клима работи само и единствено с водещи и реномирани в световен мащаб производители. Производители, които са доказали, че предлагат на своите клиенти наистина най-добрите и иновативни уреди. В магазините на Антонов Клима в София ще откриете актуалните модели климатици от брандове като Mitsubishi, Hitachi, Toshiba, Fujitsu и др.

  Климатици София от Антонов Клима: Разнообразна продуктова гама – в магазините на Антонов Клима, намиращи се в София, е налична изключително богата и разнообразна гама в категория „Климатици“. В това число инверторни, хиперинверторни и подови климатици, такива от висок, среден и бюджетен клас, с различни мощности, енергийни класове и други значими характеристики. Независимо климатици с какви точно характеристики и функционалности желаете да закупите, магазините на Антонов Клима в София определено са мястото, където ще откриете това, което търсите.

  Климатици София от Антонов Клима: Конкурентни цени – предлагаме климатици на цени, които са съобразени с тенденциите на пазара в София и са максимално конкурентни и достъпни за средностатистическия потребител. Целта ни е възможно най-широк кръг от домакинства и бизнеси в София да могат да се сдобият с надеждни климатици за регулиране на температурата в къщата и апартамента, офиса и бизнес сградата.

  Климатици София от Антонов Клима: Покупка на изплащане – Антонов Клима ви дава възможност да закупите на изплащане дадени модели климатици при 0% лихва. Това е голямо преимущество за вас като клиенти, тъй като от една страна ви позволява да извършите плащането на няколко разсрочени вноски във времето, а от друга – не допуска повишаване крайната цена на уреда.

   

  Климатици София от Антонов Клима: Редовни промоции и намаления – в магазините на Антонов Клима в София по всяко време могат да се открият климатици, предлагани на промоционални и намалени цени. Препоръчваме ви да следите тези специални оферти през нашата онлайн платформа. Те се публикуват и актуализират постоянно в страницата „Промоции“. Посещавайки тази страница, ще бъдете наясно с валидните към настоящия момент промоционални оферти и ще можете да се възползвате от тях в максимална степен.

  Климатици София от Антонов Клима: Удобни локации – имаме четири магазина в София, които са разположени на централни локации, така че да бъдат удобни за достигане от по-голямата част от територията на града. Те се намират в кварталите Лозенец, Манастирски ливади, Младост и Овча Купел. Ако не сте от София или пък предпочитате да си поръчате климатици по интернет, направете го в онлайн платформата ни. Впоследствие ние ще се погрижим поръчаните климатици да пристигнат в най-кратки срокове на посочения от вас адрес.

  Климатици София от Антонов Клима: Професионална консултация – ако имате нужда от професионална консултация относно избора на даден модел климатици, не се колебайте да се обърнете към нашите висококвалифицирани и опитни специалисти. Можете да дойдете директно в магазините ни в София или пък да се свържете с нас по телефон или имейл.

  Климатици София – защо това е най-подходящият пазар за закупуване на уреди от категорията?
  Климатици София – кои фактори да вземете предвид при покупката?
  Климатици София – защо да се доверите на Антонов Клима?