Новини

Климатици Toshiba – история и ценности

Климатици Toshiba 1 лого

Климатици Toshiba – история и ценности

Японската марка Toshiba е сред водещите такива в световен мащаб, що се отнася до производството на климатици. В нейния каталог ще откриете първокласни уреди с висока енергийна ефективност и редица допълнителни функции, гарантиращи ежедневния комфорт на човека. В следващите редове ще научите малко повече за историята и ценностите на компанията, както и за най-важните отличителни характеристики на климатици Toshiba.

Климатици Toshiba – история  

Toshiba пуска първите си модели климатици през 50-те години на миналия век. Оттогава насам е налице непрекъснат стремеж на компанията към усъвършенстване на своите уреди и обогатяването им с иновативни свойства и функции. Toshiba е първият бранд в сферата на климатиците, който въвежда инверторно задвижваните устройства, както и двойния ротационен компресор. През 1999 година компанията пуска на пазара и серия уреди, работещи с хладилни агенти, които не разрушават озоновия слой на планетата.

Ясно доказателство за качеството и надеждността на климатици Toshiba е фактът, че от 1994 година насам ежегодно те са носители на престижни международни награди. В това число награди за тяхната ефективност при работа, призове за иновации, дизайн и т.н. Всеки един аспект от производството на климатици Toshiba е максимално прецизиран, така че клиентът да получи само и единствено най-доброто.

Климатици Toshiba – ценности

Toshiba се стреми към технологично лидерство на пазара, към производство на климатици, които са способни в най-висока степен да удовлетворяват потребителските нужди и изисквания. Новите модели уреди от каталога на бранда са със значително подобрена енергийна ефективност, позволяваща реализирането на сериозни икономии на електроенергия. В допълнение, механизмите им на работа са съобразени със съвременните стандарти за грижа за човешкото здраве, както и за чистота на околната среда.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталога на Toshiba. При нас ще откриете разноообразни видове уреди, подходящи за дома, офиса и редица други помещения и пространства.Доверете се на екипа на Антонов Клима и си гарантирайте прецизния контрол на температурата в домашната и професионалната среда!

Климатици Toshiba – история

Климатици Toshiba – ценности

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *