Адрес

бул. Ян Хунияди 59, Варна
тел.: 0897 / 850 245
email: varna@antonovclima.com

Работно време

Понеделник- Петък: 9:00 -18:30ч.
Събота: 10:00 -13:00ч.

Неделя: почивен ден

Кариери

Ако се интересувате от възможностите за работа в Антонов Клима, моля, изпратете ни имейл: varna@antonovclima.com

Оценете ни в Google

Google рейтинг
5.0
На база на 1 отзива

Галерия

Пишете ни


  Климатици Варна – какво е характерно за пазара в морската ни столица?

   

  Варна е третият по-големина град, своеобразна морска столица, както и важен административен и икономически център в България. Едно от населените места в страната с най-голяма концентрация на различни типове услуги, в това число и услуги, свързани с климатизацията, вентилацията и отоплението.

  Ако ви предстои да направите покупка на климатици за вашия дом или офис и искате да изберете наистина най-доброто на пазара, търговските обекти във Варна определено имат какво да ви предложат. Ето някои от отличителните характеристики на пазара за климатици във Варна:

  1. Климатици Варна 1

   Климатици Варна – Carrier 42QHB09D8S/ 38QHB09D8S Ultimate -20°С

   Климатици Варна: Значителен брой търговски обекти – през последните години се наблюдава значително нарастване на броя на специализираните търговски обекти във Варна, предлагащи климатици. Това несъмнено е положителна тенденция, тъй като увеличава конкуренцията и дава по-голям избор на потребителите. Търсейки климатици във Варна, имате възможност да посетите редица магазини и да закупите уреда, който ще отговори в максимална степен на изискванията ви по отношение на мощност, енергийна ефективност, цена и други важни характеристики.

  2. Климатици Варна: Достъпни цени – повишаването на конкуренцията на пазара във Варна води и до още една положителна тенденция, а именно стремежът на търговците да отговорят на очакванията на своите клиенти и във финансов аспект. Това се изразява в предлагането на по-конкурентни и достъпни цени дори за климатици от по-високите класове. Вече по всяко време в търговските обекти във Варна е възможно да се открият и изгодни промоции и намаления в цените на климатиците, позволяващи на клиента да сключи още по-изгодна за него сделка.
  3. Климатици Варна: Разширяване на допълнителните услуги – разширява се и полето от допълнителни услуги, които се предлагат на клиентите във Варна при закупуване на конкретни модели климатици. Разбира се, най-важни в това отношение са гаранционните услуги, даващи възможност за безплатни прегледи, ремонти или дори смяна на закупените уреди при необходимост. Особено положително е наличието на все повече качествени и удобни сервизи във Варна, в които вие като клиенти по всяко време можете да оставите своите климатици и да разчитате на бързото и ефективно отстраняване на съответните повреди.
  4. Климатици Варна: По-висока потребителска информираност – по-високата потребителска информираност относно сферата на климатизацията, вентилацията и отоплението е фактор, който няма как да не се вземе предвид от търговците във Варна. Този фактор ги кара да бъдат по-прозрачни в своята дейност и да дават максимално количество информация за продуктите и услугите си. Неслучайно напоследък се появяват все по-добре изградени и поддържани онлайн платформи, в които освен да си закупите климатици, имате възможност и да научите повече за особеностите и характеристиките на различните модели.

  Климатици Варна – как да изберете най-подходящия уред за вашите нужди?

   

  Климатици Варна 2

  Климатици Варна – Carrier 42EQV025M/ 38EYV025M Xpower Gold

  При закупуването на климатици от търговските обекти във Варна трябва да вземете предвид няколко важни фактора. Сред тях са отзивите за търговеца, който ги предлага, брандът, към чийто каталог принадлежат въпросните уреди, гаранцията и включените допълнителни услуги, както и възможността за закупуване на промоционални условия. Вижте малко повече информация за споменатите фактори, свързани със закупуване на климатици във Варна:

  • Варна климатици: отзиви за търговеца – в днешно време благодарение на възможностите на интернет мрежата не би трябвало да е особен проблем за вас да намерите полезни мнения и отзиви за всяка една фирма или бизнес във Варна, занимаващи се с продажба на климатици. Съветваме ви действително да търсите подобна информация преди пазаруването от даден търговски обект за климатици във Варна, за да сте сигурни в коректността на съответната фирма и в това, че няма да има неприятни изненади за вас като клиенти.
  • Варна климатици: бранд – брандът, към чийто каталог принадлежат набелязаните от вас климатици, също не е за пренебрегване. Винаги по-удачният вариант е да се заложи на реномирани и утвърдени на световния пазар марки в тази сфера. Марки, които са доказали, че не правят никакви компромиси с качеството на своите уреди и предлагат само и единствено най-доброто на клиента.
  • Варна климатици: гаранция и включени допълнителни услуги – търсете в търговските обекти във Варна климатици със солидна гаранция, която от една страна е доказателство за тяхното качество и надеждност, а от друга – при появил се проблем ви дава възможност да получите безплатен ремонт и гаранционно обслужване. Хубаво е също така избраната от вас фирма във Варна да разполага с добър и удобен сервиз, в който по всяко време да можете да занесете климатиците си при нужда.
  • Варна климатици: промоционални условия – вече през цялата година в търговските обекти във Варна е възможно да се открият климатици, предлагащи се на промоции и намаления в цените. Мъдро би било да се опитате да следите въпросните специални оферти. По този начин ще можете да реагирате своевременно и да си закупите желания уред при максимално изгодни за вас условия.

  Климатици Варна – защо да се доверите на Антонов Клима?  

   

  Климатици Варна 3

  Климатици Варна – Hitachi RAK-35PEC/RAC-35WEC Eco Comfort

  Антонов Клима е водеща фирма в сферата на климатизацията, вентилацията и отоплението не само за територията на Варна и областта, но и за цялата страна. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да посетите именно нашите магазини във Варна, когатои става въпрос за покупка на климатици:

  Климатици Варна от Антонов Клима: Реномирани марки – в магазините на Антонов Клима във Варна ще откриете само и единствено климатици от реномирани световни марки, които са с първокласно качество и напълно отговарят на съвременните изисквания в дома и офиса. Сред брандовете, чиито климатици предлагаме в търговските си обекти във Варна, са Toshiba, Fujitsu, Mitsibishi-Electric, Panasonic, Hitachi и т.н.

  Климатици Варна от Антонов Клима: Разнообразна продуктова гама – постарали сме се да снабдим своите магазини във Варна с максимално разнообразна гама от климатици, в която всеки потребител и бизнес може да открие нещо според своя вкус и предпочитание. Подови и стенни климатици, такива с различни мощности, енергийни класове, допълнителни функции и екстри – от вас зависи да направите вярната преценка за това кой уред ще отговори най-добре на параметрите на помещението ви.

  Климатици Варна от Антонов Клима: Конкурентни цени – предлагаме климатици от най-добрите брандове в световен мащаб на максимално конкурентни и достъпни за българския пазар цени. Цени, които са съобразени с финансовите възможности и изисквания на средностатистическия потребител у нас. Целта ни е възможно най-широк кръг от хора и бизнеси във Врана и останалите части от страната да се сдобият с ефективни и надеждни уреди за регулиране на температурата в своите домове и офиси.

  Климатици Варна 4

  Климатици Варна – Panasonic CS-FZ35UKE/CU-FZ35UKE Standard R32

  Климатици Варна от Антонов Клима: Покупка на изплащане – определени модели климатици, налични в магазините ни във Варна, могат да бъдат закупени на изплащане при 0% лихва. Това е отлична възможност за вас, ако нямате възможност да платите цялата сума наведнъж, но в същото време не бихте искали крайната цена на климатиците да се повишава.

  Климатици Варна от Антонов Клима: Постоянни промоции и намаления – промоциите и намаленията в цените на дадени модели климатици в магазините на Антонов Клима във Варна не са нещо случайно или инцидентно, а са важна част от фирмената ни политика. Можете да следите тези специални оферти през онлайн платформата ни в страницата „Промоции“, където те се обновяват своевременно.

  Климатици Варна от Антонов Клима: Отлично изградена търговска мрежа – Антонов Клима разполага с три магазина за климатици на територията на град Варна. Те се намират в кварталите Васил Левски, Битоля и Янош Хуняди. Ако локациите на въпросните магазини за климатици не са ви удобни или пък не сте от Варна, можете да направите поръчка през онлайн платформата ни само в рамките на няколко минути. Ние ще се погрижим съответните уреди да пристигнат на посочения от вас адрес в най-кратки срокове.

  Климатици Варна – какво е характерно за пазара в морската ни столица?
  Климатици Варна – как да изберете най-подходящия уред за вашите нужди?
  Климатици Варна – защо да се доверите на Антонов Клима?