Климатик Carrier 42QHG009D8SE/ 38QHG009D8SE Extreme 2 WI-FI -20°С, 9 000 BTU

 • Бюджетен клас
 • Ефективност охл. SEER: 7.40 – А++
 • Ефективност отопл. SCOP: 4.10 – А+
 • За помещения: от 10 до 15 кв. м.
 • Гаранция: 60 месеца
 • Произход: Китай

Original price was: 1,699 лв..Current price is: 1,599 лв..

Желаете ли монтаж? *


МОНТАЖ НА КОНДЕЗНА ВАНА?


МОНТАЖ НА АНТИВИБРАЦИОННИ ТАМПОНИ?на 12 вноски по 149.24 лв.

  6 Човека гледат този продукт сега!
  • Гаранционни условия
  • Ценова листа монтажни дейности

  Описание

  Отлична производителност, в екстремни условия!

  UV лампа

  Метод на UV стерилизация

  Нискотемпературен нагревател

  Надеждна работа до -20°C

  Green Fin

  Антикорозионно покритие

  Active Clean

  Технология за самопочистване

  Метод на UV стерилизация

  Светлината има невероятна сила … тя дава живот! Не са много хората, които знаят, че светлината може да пречисти и въздуха, който дишаме. Сигурно се чудите как светлината действа срещу микробите във въздуха или като цяло, как подобрява качеството на въздуха в дома ви. Начинът, по който работят пречиствателите на въздуха с ултравиолетова светлина е съвсем прост. Тъй като въздухът се прокарва през устройството, той преминава през UV лампи, които директно се опитват да дезинфекцират въздуха чрез бактерицидно облъчване. UV лампите дезинфекцират въздуха безконтактно посредством бактерицидно облъчване.Те изменят ДНК-то на микроорганизмите в резултат на което ги деактивират или унищожават.

  Нискотемпературен нагревател

  Моделите на Carrier EXTREME 2 са оборудвани с нагревател, подгрев на картера на компресора и подгрев на дренажната ваничка за оптимална работа през зимата. Нагревателят на ваничката на въшното тяло предотвратява обаразуването на лед и така позволява нормалното оттичане на водата след циклите на размразяване при екстремно ниски температури. Дизайнът ваничката е направен така, че да изпуска разтопена вода през много дупки. Без нагревател замръзналият конденз може да причини шум, повреда на перка на вентилатора и ниска производителност на системата

  Active Clean технология

  Технологията Active Clean измива прах, мухъл и мазнини, които могат да причинят миризми, когато се залепят към топлообменника чрез автоматично замразяване и след това бързо размразяване на вътрешният топлообменник. Активната почистваща операция се използва за производство на повече кондензирана вода за подобряване на почистващия ефект. Предотвратява растежа на мухъл и поддържа на вътрешността чиста. Когато тази функция е включена, на дисплея на вътрешното тяло се появява „CL“, след 20 до 45 минути устройството ще се изключи автоматично и ще анулира функцията Active Clean.

  Антикорозионно покритие Green Fin

  Прави климатика 5 пъти по-издръжлив дори при най-взискателните условия като в крайбрежните райони или когато е изложен на киселинен дъжд. В същото време помага за смазването и почистването на елемента, което води до повишена надеждност и до пет пъти по-дълъг живот. И накрая, той ефективно предотвратява образуването на бактерии, подобрява преноса на топлина и общата ефективност на устройството.* Покритието на подобрена (x5) зелена защита на алтернатора на външното тяло се отнася до машините 9 & 12KBTU / h, които също имат специално антикорозионно покритие на електронната платка на външното тяло. Машините 18 & 24KBTU / h имат специално златно защитно покритие на алтернатора на външното и вътрешното тяло

  Филтър с тройно действие

  Йонизиращ филтър Филтърът отделя отрицателни йони, предлагайки по-свежа, съживяваща атмосфера в помещението.

  Cold Catalyst филтър, които улавят по-малки плаващи частици и алергени. В същото време те осигуряват дезодориращ ефект и помагат за премахване на летливите органични съединения (ЛОС) и миризми. Филтърът за студен катализатор не губи своята ефективност във времето и можете лесно да го почистите с течаща вода.

  Филтърът с витамин С, с антиоксидантния си ефект, е полезен за здравето на кожата поради значителната си роля в синтеза на колаген, който е отговорен за здравината и еластичността на кожата. Филтърът с витамин С осигурява няколко предимства, подобрява хидратацията на кожата и цветния тон на кожата и предпазва кожата от фото увреждане и набръчкване.

  Вграден Wi-Fin технология

  Можете да контролирате един или повече климатика независимо къде се намирате, чрез удобно за потребителя мобилно приложение (достъпно за iOS и Android). Приложението ви позволява ефективно да контролирате своя климатик: можете да включите или изключите устройството, да настроите температурата, скоростта на вентилатора, режима на работа и много други. WiFi стикът, необходим за свързване на вашия климатик към интернет, е включен в комплекта.

  Функции

  С тази функция се радвате на по-добро усещане за температура, тъй като тя се настройва и контролира на мястото на контролера на устройството.

  Поддържа желаната стайна температура с до 60% по-ниска консумация на енергия . Така консумирате само енергията, която наистина е необходима.

  Спестява енергия и подобрява условията на околната среда през нощта, за комфортен сън. През нощта се прави компенсация между вътрешната и външната температура, за да се създадат подходящите условия за комфортен сън.

  Вътрешното тяло работи с изключително ниски нива на шум, за абсолютна тишина.

  Постига желаната температура бързо и ефективно

  Тази функция предпазва външното тяло и изпарителя от образуването на лед, докато неговото овлажняване е ефективно дори при изключително ниски температури на околната среда.

  Можете да заключите дистанционното управление, за да сте сигурни, че избраните настройки не са случайно променени

  Уредът може да работи гладко с ток на напрежение от 168 до 264V. По този начин той се предпазва от възможни колебания на напрежението в тези граници.

  В случай на прекъсване на захранването, устройството автоматично се рестартира с предишните настройки

  Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист.

  5 години пълна гаранция на целия уред

  Характеристики

  Клас Бюджетен клас
  Вид Инверторен
  Тип Стенен
  Мощност BTU 09 000 BTU
  За помещения (охлаждане) 20m² / 52m³
  За помещения (отопление) 15m² / 39m³
  Мощност (охлаждане) 2.75 (1.0 ~ 3.2) kW
  Консумация (oхлаждане) 0.740 kW
  Мощност при +7ºC (отопление) 2.9 (0.8 ~ 3.4) kW
  Консумация (отопление) 0.780 kW
  Мощност при -7ºC (отопление) 2.5 kW (-7ºC)
  Мощност при -15ºC (отопление) 2.0 kW (-15ºC)
  Мощност при -20ºC (отопление) 1.6 kW (-20C)
  SEER (сезонен коефициент охлаждане) 7.40
  SCOP (сезонен коефициент отопление) 4.10
  Енергиен клас (охлждане) A++
  Енергиен клас (отопление) A+
  Годишна консумация (охлаждане) 131 kWh/a
  Годишна консумация (отопление) 843 kWh/a
  Ниво на шум (вътрешно тяло) 20 db(A)
  Ниво на шум (външно тяло) 56 db(A)
  Размери ВхШхД (вътрешно тяло) 726x210x291 mm
  Размери ВхШхД (външно тяло) 720x270x495 mm
  Тегло (вътрешно тяло) 8 kg
  Тегло (външно тяло) 24 kg
  Работен диапазон (охлаждане) -15 ~ +46ºC
  Работен диапазон (отопление) -20 ~ +24ºC
  Хладилен агент R410A
  Захранване 220/1/50 Hz
  Държава Китай

  Отзиви на клиенти

  0 reviews
  0
  0
  0
  0
  0

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Климатик Carrier 42QHG009D8SE/ 38QHG009D8SE Extreme 2 WI-FI -20°С, 9 000 BTU”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  1 2 3 4 5
  1 2 3 4 5
  1 2 3 4 5

  Трябва да сте влезли, за да можете да добавяте снимки към отзива си.