-6%
, ,

Климатик Carrier 42QHP09E8S/ 38QH909E8S Platinum -30°С WiFi

(1 клиентско ревю)
Carrier

1,999 лв. 2,129 лв.

Желаете ли монтаж? *

Интелигентно око

Щом натиснете бутона „Интелигентно око“, устройството ще ви локализира в стаята и ще изпрати въздушният поток към вас, независимо дали стоите неподвижно или се движите. Също така, можете да настроите климатикът да изпраща въздуха и в противоположната посока. В случай, че климатикът вече не може да открие хора в стаята, той автоматично ще се изключи след 30 минути и се ще се включви отново, веднага след като се върнете. Това гарантира още повече икономия на енергия!

Контрол на влажността

Уникалната функция Comfort Humidity ви позволява да регулирате нивото на влажност от 30% до 90%. По този начин можете да се отървете от нежеланата влага, без да се налага да поставяте допълнително устройство за тази цел в стаята и да спестите пари.

Мощно отопление до -25°С

Carrier PLATINUM e нискотемпературен модел- (NORDIC) специално разработен за много студен климат (Норвегия,Русия).Този климатизатор отдава повече топлина от инверторна 16ка. Масивен външен агрегат с допълнителни топлообменици и 10кг по-тежък от стандартният модел. Външно тяло e снабдено с нагревател, подгрев на картера на компресора и подгрев на дренажната ваничка за оптимална работа през зимата. Предотварятява се образуването на лед в режим отопление при отрицателни температури. Carrier PLATINUM гарантира, че ще отговари на вашите нужди дори и при -30°С. Когато външната температура започне да пада, Carrier PLATINUM гарантира супер мощно отопление.

Вграден Wi-Fi

Можете да контролирате един или повече климатика независимо къде се намирате, чрез удобно за потребителя мобилно приложение (достъпно за iOS и Android). Приложението ви позволява ефективно да контролирате своя климатик: можете да включите или изключите устройството, да настроите температурата, скоростта на вентилатора, режима на работа и много други. WiFi стикът, необходим за свързване на вашия климатик към интернет, е включен в комплекта.

5D DC инвертор

Вътрешното тяло е оборудвано с DC инверторен мотор на вентилатора. Външното тяло също е оборудвано с DC инверторен компресор и мотор на вентилатора. Благодарение на трите DC инверторни мотора, климатикът постига максимална енергийна ефективност и производителност.

Пет степенен филтър

Carrier осигуряват по-добро качество на въздуха, като комбинира положителните ефекти на пет различни филтъра:

Предварителни филтри, които улавят големи частици, прах и косми за домашни любимци.

Анионен филтър (Йонизиращ филтър) Филтърът ANION отделя отрицателни йони, предлагайки по-свежа, съживяваща атмосфера в помещението.

Филтри за HEPA & Cold Catalyst, които улавят по-малки плаващи частици и алергени. В същото време те осигуряват дезодориращ ефект и помагат за премахване на летливите органични съединения (ЛОС) и миризми. Филтърът за студен катализатор не губи своята ефективност във времето и можете лесно да го почистите с течаща вода.

Филтърът с витамин С, с антиоксидантния си ефект, е полезен за здравето на кожата поради значителната си роля в синтеза на колаген, който е отговорен за здравината и еластичността на кожата. Филтърът с витамин С осигурява няколко предимства, подобрява хидратацията на кожата и цветния тон на кожата и предпазва кожата от фото увреждане и набръчкване.

Режим X ЕСО

В режим на охлаждане може да спестите до 60% повече енергия спрямо нормалния режим на работа. Тялото автоматично ще регулира както вътрешната скорост на вентилатора, така и въртенето на компресора, за да ви осигури същият комфорт при минимална консумация на енергия. Режимът ще бъде автоматично изключен след 8 часа. В режим ECO, избраната температура на охлаждане може да бъде между 24 и 30°C.

Златисто покритие

Уникалното антикорозионно златисто покритие върху топлообменниците може да издържи на соления въздух, дъжд и други корозивни елементи. Освен това ефективно предотвратява размножаването на бактерии и подобрява топлинната ефективност.

Функция 'Follow Me'

Температурният сензор, вграден в дистанционното управление, ще усети заобикалящата го температура. Уредът може да регулира стайната температура по-точно спрямо зоната, в която поставяте дистанционното управление, за да ви осигури по-голям комфорт.

Самопочистване

Самопочистваща функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.

Функция “Sleep”

Чрез “Sleep" функцията се пести енергия и се подобрява комфорта през нощта чрез синхронизиране с метаболизма на тялото. Зададената температура се увеличава
(при охлаждане) или намалява
(при отопление) с 1°C на час през
първите 2 часа. След това новата
температура се поддържа 5 часа,
преди уредът да се изключи.

Тих режим

Вътрешният вентилатор ще работи в супер тих режим, постигайки
изключително ниски нива на шум.

Режим “Turbo”

Режим “Turbo” – до 15% повече въздушен поток спрямо висока скорост, за бързо достигане на зададената температура.

24-часов таймер

Може да бъде настроен за започване на работа по всяко време в рамките на 24 часа

Защита от замръзване

Функцията за защита от замръзване ще поддържа температура около 8 ° C, като така предпазва вашият дом от замръзване когато е необитаем за дълъг период от време през студените зимни дни.

Автоматично рестартиране

Уредът се рестартира автоматично след прекъсване
на електрозахранването.
Възстановяват се всички предишни настройки
на потребителя.

Автоматично движещи ламели

Автоматично движещи вертикално се ламели за по-добро разпределение на въздушния поток в помещението.

Интелигентно размразяване

Функция която прави отоплението още по- ефективно. Функцията се активира само когато е наистина необходимо а не на определено време.

Функция "Му mode"

Запомнете предварително желаната температура, дебит и посока на въздуха, както и други настройки, и ще получите оптимален температурен комфорт само с едно натискане на бутона “Мy mode"

Автоматочна самодиагностика

Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист.

Адаптиране към напрежението

Уредът е проектиран да работи, когато напрежението е по-малко или по-голямо от 230V. По-конкретно, климатикът може да работи при напрежение от 168 до 264V, като по този начин осигурява защита срещу колебания в електрическото напрежение в тези граници.

Осветен дисплей

Бутон за включване и изключване на подсветката на дисплея на вътрешното тяло.

Заключване на дистанционното управление

С възможността за заключване на дистанционното управление, потребителят гарантира, че желаните настройки остават, дори и да са в ръцете на дете или друг възрастен.

Режим "Stand by"

Автоматично влиза в енергоспестяващ режим, когато е в режим на готовност (stand by). Намалява консумацията на енергия до 1 W на час.

Гаранционни условия

Инструкции за експлоатация

Технически характеристики

Клас

Висок клас

Тип

Стенен

За помещения (охлаждане)

25m² / 65m³

За помещения (отопление)

30m² / 78m³

Мощност (охлаждане)

2.64 (1.0 ~ 4.1)

Консумация

0.510 kW

Мощност при +7ºC (отопление)

4.2 (0.8 ~ 5.1)

Консумация

0.890 kW

Мощност при -7ºC (отопление)

3.8 kW (-7ºC)

Мощност при -15ºC (отопление)

3.5 kW (-15ºC)

Мощност при -20ºC (отопление)

2.9 kW (-20ºC)

Мощност при -25ºC (отопление)

2.7 kW (-25ºC)

SEER (сезонен коефициент охлаждане)

9.30

SCOP (сезонен коефициент отопление)

5.20

Енергиен клас (охлждане)

A+++

Енергиен клас (отопление)

A+++

Годишна консумация (охлаждане)

100 kWh/a

Годишна консумация (отопление)

647 kWh/a

Ниво на шум (вътрешно тяло)

21 db(A)

Ниво на шум (външно тяло)

58 db(A)

Размери ВхШхД (вътрешно тяло)

895x248x298 mm

Размери ВхШхД (външно тяло)

800x333x554 mm

Тегло (вътрешно тяло)

13 kg

Тегло (външно тяло)

37 kg

Работен диапазон (охлаждане)

-25 ~ +46°C

Работен диапазон (отопление)

-25 ~ +24ºC

Хладилен агент

R32

Захранване

220/1/50 Hz

Държава

Китай

Топ оферти

0% лихва, Промоция

Базирано на 1 ревю

5.0 общо
1
0
0
0
0

Добавете ревю

 1. Едуард Карастоянов

  Климматикът работи перфектно.
  Използваме го предимно за отопление.
  Работи тихо и специалните функции Follow me и „умно око“
  помагат за по-добрия комфорт и по-малкия разход на електроенергия.
  Този е първият ни климатик след големия ремонт, който направихме наскоро
  и категорично за другите помещения също ще купим климатици Carrier.
  Мобилното приложение се инсталира много лесно и е много интуитивно.
  Най-хубавото е, че можеш да го управляваш и извън дома и да пуснеш климатика преди да се прибереш.

  Едуард Карастоянов

Пазарска количка

close
Send this to a friend