Климатик Toshiba RAS-16PKVPG-E/RAS-16PAVPG-E, 16 000 BTU, Daiseikai 9

 • Висок клас
 • Охл. SEER: 8.50 – А++
 • Отопл. SCOP: 4.60 – А++
 • Помещения: 30 ~ 40 m²
 • Гаранция: 60 месеца
 • Произход: Тайланд

ПОБЪРЗАЙТЕ! ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

0 Дни 00 Часа 00 Мин. 00 Сек.

Original price was: 4,330 лв..Current price is: 3,899 лв..

Желаете ли монтаж? *


МОНТАЖ НА КОНДЕЗНА ВАНА?


МОНТАЖ НА АНТИВИБРАЦИОННИ ТАМПОНИ?на 12 вноски по 363.91 лв.

  6 Човека гледат този продукт сега!
  • Гаранционни условия
  • Ценова листа монтажни дейности

  Описание

  Изтънчена естетика и най-добрите японски технологии в едно.

  ЕНЕРГИЕН КЛАС

  Α +++ при охлаждане | Α +++ в отоплението

  ПЛАЗМЕН ЙОНИЗАТОР

  С плазмен йонизатор, за чист въздух в помещенията

  DC Twin Rotory

  DC двоен ротационен инверторен компресор

  МОЩНО ОТОПЛЕНИЕ

  Отопление до -20°С

  Тестван при екстремни температури

  DAISEIKAI 9 е тестван на място в Скандинавия, за да се гарантира, че ще отговарят на вашите нужди. Когато външната температура започне да пада, DAISEIKAI 9 гарантира супер бързо отопление.

  DAISEIKAI 9 има редица функции за поддържане на комфорт в най-суровият климат.

  • Възползвайте се от дългогодишния опит в областта – мощната функция за размразяване използва разширени алгоритми за да оптимизира и да увеличи максимално икономията на енергия.
  • С уникалната функция за ръчно размразяване на Toshiba можете с натискането на един бутон на дистанционното управление, да премахнете снега и леда от външната тяло.

  Най-висока ефективност

  • Охлаждане и отопление с най-високите показатели за ефективност А+++, комбинирани с изключителен SEER до 10,50 и SCOP до 5,20 означава, че ще получавате най-добра иконимия през цялата година.
  • DAISEIKAI 9 предлага изключителни показатели при всякакъв климат и всякакви метеорологични условия.
  • DAISEIKAI 9 е оборудван с цифров DC двоен ротационен инверторен компресор, осигуряващ безшумна работа, максимална производителност и икономия на енергия, както и по-широк работен диапазон (0,65 – 7,1 kW)

  Премиум качество на въздуха

  • Плазмен йонизатор:

  Тази електрическа система за пречистване на въздуха може да събира частици с размер едва 0,001 μm и е 10 пъти по- ефективна от стандартните филтри. Съдържа голямо количество сребърни йони (Ag +), които имат силен антибактериален и дезодориращ ефект. Daiseikai 9 използва система за филтриране в две стъпки, която включва както отрицателен, така и положителен електрически заряд. Резултатът е абсорбирането на прах, прашец и спори на плесени, създавайки свежа, здравословна среда, без дим и мирис на храна или лоши миризми. Тази функция може да се включва или изключва по всяко време чрез натискане на бутона PURE на дистанционното управление.

  Здравословен и чист въздух за по-дълго време

  HAORI е оборудвана с Magic Coil® благодарение на, който мазнините и мръсотията не могат да се задържат по топлообменника. Образувалата се кондензна вода по време на работа на климатика отмива мазнините и мръсотията и ги изхвърля през дренажната тръба. Така топлообменника е винаги чист като нов и запазва високата енергийна ефектинвост на климатика.

  HAORI разполага със самопочистваща функция с озон, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.  Освен че тази функция предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, тя премахва и бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон.

  Направете климатика си умен (ОПЦИЯ).
  HAORI  ви дава възможност да управлявате климатика в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър.
  1.

  Мониторинг

  Следете консумацията на енергия

  2.

  Околна среда

  Следете вътрешната и външната температура

  3.

  Функции & Режими

  Пълен набор от функции и режими.

  4.

  Гласово управление

  Гласово управление чрез Amazon Alexa или Google Assistant

  Функции

  Можете да управлявате EDGE от всяко място и по всяко време, като използвате Wi-Fi на вашето жилище, за несравним комфорт и спестяване на енергия. Тази функция изисква Wi-Fi адаптер (не е включен в опаковката на продукта)

  3D интелигентен въздушен поток, с независими жалузи, който разпръсква въздушната струя в 6 посоки (само за размери 18, 22, 24).

  Седмичният таймер позволява да зададете времена за включване и изключване или програмни настройки на всеки 24 часа. До 4 различни настройки / дни и 7 различни програми за една седмица

  Просто натиснете бутона FAN за регулиране на скоростта и достигане Quiet за да работи климатика при ниско ниво на шум.

  С докосване на дистанционното управление, този режим ще намали нивото на звуково налягане на външното тяло с  една или две степени до –4dB (A).

  Режим “Hi-power” ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. За да изключите тази функция трпбва да натисните повторно бутона на дистанционното управление.

  Енергоспестяващият режим “Eco” намалява консумацията на електричество с 25% в сравнение с нормалната работа на климатика, като това не води до загуба на комфорт. При активиране на тази опция в режим на охлаждане зададената температура се увеличава с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на отопление- намалява с 1 градус на всеки 2 часа.

  Защитава вашия дом от замръзване, докато сте далеч, което го прави идеалният избор през зимата.

  Уникалният режим камина на Toshiba предоставя възможност за разпространение на топлината от камината или други източници на топлина. Вентилаторът във вътрешната секция продължава да духа с ниска или предварително избрана скорост, дори ако компресорът е изключен.

  По време на тежка зима докато климатикът работи в режим на отопление, е възможно външното тяло да замръзне, което води до постепенна загуба на производителността и увеличаване на консумацията на енергия. При такива екстремни метеорологични условия автоматичното размразяване ще се активира периодично, но можете да го пуснете и ръчно по всяко време, като просто натиснете бутона MENU за 5 секунди.

  Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист.

  Функцията за автоматично рестартиране се активира допълнително с продължително натискане на OPERATION бутона на вътршното тяло (под капака) и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

  5 години пълна гаранция на целия уред

  Характеристики

  Тип Стенен
  Мощност BTU 16 000 BTU
  За помещения (охлаждане) 40m² / 104m³
  За помещения (отопление) 40m² / 104m³
  Мощност (охлаждане) 4.5 (0.9 ~ 5.2) kW
  Консумация (oхлаждане) 1.080 kW
  Мощност при +7ºC (отопление) 5.5 (0.8 ~ 7.0) kW
  Консумация (отопление) 1.370 kW
  Мощност при -7ºC (отопление) 4.6 kW (-7ºC)
  Мощност при -15ºC (отопление) 4.1 kW (-15ºC)
  SEER (сезонен коефициент охлаждане) 8.50
  SCOP (сезонен коефициент отопление) 4.60
  Енергиен клас (охлждане) A+++
  Енергиен клас (отопление) A++
  Годишна консумация (охлаждане) 216 kWh/a
  Годишна консумация (отопление) 1369 kWh/a
  Ниво на шум (вътрешно тяло) 23 db(A)
  Ниво на шум (външно тяло) 49 db(A)
  Размери ВхШхД (вътрешно тяло) 293x851x270 mm
  Размери ВхШхД (външно тяло) 630x800x300 mm
  Тегло (вътрешно тяло) 14 kg
  Тегло (външно тяло) 43 kg
  Работен диапазон (охлаждане) -10 ~ +46ºC
  Работен диапазон (отопление) -20 ~ +24ºC
  Хладилен агент R32
  Захранване 220/1/50 Hz
  Държава Тайланд

  Отзиви на клиенти

  0 reviews
  0
  0
  0
  0
  0

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Климатик Toshiba RAS-16PKVPG-E/RAS-16PAVPG-E, 16 000 BTU, Daiseikai 9”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  1 2 3 4 5
  1 2 3 4 5
  1 2 3 4 5

  Трябва да сте влезли, за да можете да добавяте снимки към отзива си.