Климатик Toshiba RAS-B13J2KVRG-E/RAS-13J2AVRG-E, 13 000 BTU, Shorai Premium R32

(1 клиентско ревю)
 • Висок клас
 • Охл. SEER: 6.50 – А++
 • Отопл. SCOP: 4.60 – А++
 • Помещения: 20 ~ 30 m²
 • Гаранция: 60 месеца
 • Произход: Тайланд

Original price was: 2,099 лв..Current price is: 1,999 лв..

Желаете ли монтаж? *


МОНТАЖ НА КОНДЕЗНА ВАНА?


МОНТАЖ НА АНТИВИБРАЦИОННИ ТАМПОНИ?на 12 вноски по 186.57 лв.

  2 Човека гледат този продукт сега!
  • Гаранционни условия
  • Ценова листа монтажни дейности

  Описание

  Висока ефективност

  TOSHIBA с гордост представя най-новата си иновация сред домашните климатици с подобрен комфорт и по-високата енергийна ефективност A ++ както на отопление така и на охлаждане (за мотели 10, 13). Цялата нова гама от битови климатици SHORAI PREMIUM R32 включва нов свеж дизайн и гладки заоблени линии, които безпроблемно се вписват във всеки интериор.

  Премиум качество на въздуха

  • Плазмен йонизатор:

  Мощният плазмен йонизатор на TOSHIBA HAORI R32 ускорява ефективността на улавяне на въздушно плаващи примеси чрез генериране на озон (O3). Когато замърсители като бактерии или вируси влязат в контакт с озона, в крайна сметка те се дезактивират чрез окисляване. Впоследствие озонът по същество се връща обратно към кислорода (O2), което го прави много екологичен оксидант. Резултатът е чиста, свежа и здравословна среда, богата на молекули кислород, без никакви лоши миризми.. Също така йонизаторът възпрепятства размножаването на вредители като термити и хлебарки.  Дезодорира, премахва цигарен дим и възпрепятства  натрупването на отлагания от цигарен дим върху тапети и стени. И не на последно място негативните йони възпрепятстват образуването на мухъл.

  Toshiba IAQ филтър (х2)

  Филтърът съдържа сребро и ензимът Leuconostoc, извлечен от “Кимчи” Той унищожава 99.9% от бактериите във въздуха, абсорбира и разгражда дим, амоняк, летливи органични съединения, неприятни миризми от храна и животни. Също така потиска образуването на мухъл и гъбички и предотвратява появата на плесен. Доказано унищожава вирусът инфлуенца (H5N1)

  Здравословен и чист въздух за по-дълго време

  HAORI е оборудвана с Magic Coil® благодарение на, който мазнините и мръсотията не могат да се задържат по топлообменника. Образувалата се кондензна вода по време на работа на климатика отмива мазнините и мръсотията и ги изхвърля през дренажната тръба. Така топлообменника е винаги чист като нов и запазва високата енергийна ефектинвост на климатика.

  HAORI разполага със самопочистваща функция с озон, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.  Освен че тази функция предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, тя премахва и бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон.

  Функции

  Можете да управлявате EDGE от всяко място и по всяко време, като използвате Wi-Fi на вашето жилище, за несравним комфорт и спестяване на енергия. Тази функция изисква Wi-Fi адаптер (не е включен в опаковката на продукта)

  3D интелигентен въздушен поток, с независими жалузи, който разпръсква въздушната струя в 6 посоки (само за размери 18, 22, 24).

  Седмичният таймер позволява да зададете времена за включване и изключване или програмни настройки на всеки 24 часа. До 4 различни настройки / дни и 7 различни програми за една седмица

  Просто натиснете бутона FAN за регулиране на скоростта и достигане Quiet за да работи климатика при ниско ниво на шум.

  С докосване на дистанционното управление, този режим ще намали нивото на звуково налягане на външното тяло с  една или две степени до –4dB (A).

  Режим “Hi-power” ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. За да изключите тази функция трпбва да натисните повторно бутона на дистанционното управление.

  Енергоспестяващият режим “Eco” намалява консумацията на електричество с 25% в сравнение с нормалната работа на климатика, като това не води до загуба на комфорт. При активиране на тази опция в режим на охлаждане зададената температура се увеличава с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на отопление- намалява с 1 градус на всеки 2 часа.

  Защитава вашия дом от замръзване, докато сте далеч, което го прави идеалният избор през зимата.

  Уникалният режим камина на Toshiba предоставя възможност за разпространение на топлината от камината или други източници на топлина. Вентилаторът във вътрешната секция продължава да духа с ниска или предварително избрана скорост, дори ако компресорът е изключен.

  По време на тежка зима докато климатикът работи в режим на отопление, е възможно външното тяло да замръзне, което води до постепенна загуба на производителността и увеличаване на консумацията на енергия. При такива екстремни метеорологични условия автоматичното размразяване ще се активира периодично, но можете да го пуснете и ръчно по всяко време, като просто натиснете бутона MENU за 5 секунди.

  Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист.

  Функцията за автоматично рестартиране се активира допълнително с продължително натискане на OPERATION бутона на вътршното тяло (под капака) и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

  5 години пълна гаранция на целия уред

  Характеристики

  Клас Висок клас
  Вид Инверторен
  Тип Стенен
  Мощност BTU 13 000 BTU
  За помещения (охлаждане) 30m² / 78m³
  За помещения (отопление) 30m² / 78m³
  Мощност (охлаждане) 3.5 (0.8 ~ 4.1) kW
  Консумация (oхлаждане) 1.050 kW
  Мощност при +7ºC (отопление) 4.2 (0.8 ~ 5.9) kW
  Консумация (отопление) 1.080 kW
  Мощност при -7ºC (отопление) 3.0 kW (-7ºC)
  Мощност при -15ºC (отопление) 2.8 kW (-15ºC)
  SEER (сезонен коефициент охлаждане) 6.50
  SCOP (сезонен коефициент отопление) 4.60
  Енергиен клас (охлждане) A++
  Енергиен клас (отопление) A++
  Годишна консумация (охлаждане) 189 kWh/a
  Годишна консумация (отопление) 974 kWh/a
  Ниво на шум (вътрешно тяло) 21 db(A)
  Ниво на шум (външно тяло) 46 db(A)
  Размери ВхШхД (вътрешно тяло) 293x798x230 mm
  Размери ВхШхД (външно тяло) 550x780x290 mm
  Тегло (вътрешно тяло) 10 kg
  Тегло (външно тяло) 28 kg
  Работен диапазон (охлаждане) -15 ~ +46ºC
  Работен диапазон (отопление) -15 ~ +24ºC
  Хладилен агент R32
  Захранване 220/1/50 Hz
  Държава Тайланд

  Отзиви на клиенти

  5
  1 review
  1
  0
  0
  0
  0

  1 review for Климатик Toshiba RAS-B13J2KVRG-E/RAS-13J2AVRG-E, 13 000 BTU, Shorai Premium R32

  Изчисти филтър
  1. Dido

   Техниците Наско и Иво ми монтираха климатика и съм много доволен от качествената и бърза работа,истински професионалисти

  Add a review

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  1 2 3 4 5
  1 2 3 4 5
  1 2 3 4 5

  Трябва да сте влезли, за да можете да добавяте снимки към отзива си.