Климатик Toshiba RAS-B22J2KVRG-E/RAS-22J2AVRG-E Shorai Premium R32

 • Висок клас
 • Ефективност охл. SEER: 6.80 – А++
 • Ефективност отопл. SCOP: 4.40 – А+
 • За помещения: от 40 до 50 кв. м.
 • Гаранция: 60 месеца
 • Произход: Тайланд

2,799 лв.

Изчерпан

Изчерпан

  3 Човека гледат този продукт сега!
  • Гаранционни условия
  • Ценова листа монтажни дейности

  Описание

  Висока ефективност

  TOSHIBA с гордост представя най-новата си иновация сред  домашните климатици с подобрен комфорт и по-високата енергийна ефективност A ++ както на отопление така и на охлаждане (за мотели 10, 13). Цялата нова гама от битови климатици SHORAI PREMIUM R32 включва нов свеж дизайн и гладки заоблени линии, които безпроблемно се вписват във всеки интериор.

  Премиум качество на въздуха

  Plasma Ion: Мощният плазмен йонизатор на TOSHIBA SHORAI PREMIUM R32 ускорява ефективността на улавяне на въздушно плаващи примеси чрез генериране на озон (O3). Когато замърсители като бактерии или вируси влязат в контакт с озона, в крайна сметка те се дезактивират чрез окисляване. Впоследствие озонът по същество се връща обратно към кислорода (O2), което го прави много екологичен оксидант. Резултатът е чиста, свежа и здравословна среда, богата на молекули кислород, без никакви лоши миризми.. Също така йонизаторът възпрепятства размножаването на вредители като термити и хлебарки.  Дезодорира, премахва цигарен дим и възпрепятства  натрупването на отлагания от цигарен дим върху тапети и стени. И не на последно място негативните йони възпрепятстват образуването на мухъл.

  •IAQ филтър(х2): Филтърът съдържа сребро и ензимът Leuconostoc, извлечен от “Кимчи” Той унищожава 99.9% от бактериите във въздуха, абсорбира и разгражда дим, амоняк, летливи органични съединения, неприятни миризми от храна и животни. Също така потиска образуването на мухъл и гъбички и предотвратява появата на плесен. Доказано унищожава вирусът инфлуенца (H5N1)

  Здравословен и чист въздух за по-дълго време

  SHORAI PREMIUM е оборудвана с Magic Coil® благодарение на, който мазнините и мръсотията не могат да се задържат по топлообменника. Образувалата се кондензна вода по време на работа на климатика отмива мазнините и мръсотията и ги изхвърля през дренажната тръба. Така топлообменника е винаги чист като нов и запазва високата енергийна ефектинвост на климатика.

  SHORAI PREMIUM разполага със самопочистваща функция с озон, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато климатикът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.  Освен че тази функция предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, тя премахва и бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон.

  Уникална функция за намаляване на шума

  Уникалният безшумен режим на SHORAI PREMIUM  позволява на потребителя да намали нивото на шума на външното тяло, за да гарантира, че кварталът ще има спокоен сън през нощта. С докосване на дистанционното управление, този режим ще намали нивото на звуково налягане на външното тяло с -3dB (A) до 43dB (A).

  Режим Комфортен сън

  При активиране на режим “Комфортен сън” въздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. В режим охлаждане зададената температура се покачва автоматично с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на отопление – намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия.

  Функция за размразяване при поискване

  По време на тежка зима докато климатикът работи в режим на отопление, е възможно външното тяло да замръзне, което води до постепенна загуба на производителността и увеличаване на консумацията на енергия. При такива екстремни метеорологични условия автоматичното размразяване ще се активира периодично, но можете да го пуснете и ръчно по всяко време, като просто натиснете бутона Hi-POWER за 5 секунди.

  Режим камина

  Уникалният режим камина на Toshiba предоставя възможност за разпространение на топлината от камината или други източници на топлина. Вентилаторът във вътрешната секция продължава да духа с ниска или предварително избрана скорост, дори ако компресорът е изключен.

  Контрол на една ръка разстояние

  • 3D въздушен поток
  SHORAI PREMIUM може да се похвали с 3D интелигентен въздушен поток, с независими жалузи, който разпръсква въздушната струя в 6 посоки.( за модели 18, 22, 24)
  • Избор на мощност
  Можете да изберете измежду 3 нива на икономия на енергия 100%, 75% и 50% за по-висока енергийна ефективност.
  • 8°C (5-13) в режим на отопление
  Защитава вашия дом от замръзване, докато сте далеч, което го прави идеалният избор през зимата.

  Wi-Fi контролер (опция)

  Тoshiba вече ви дава възможност да управлявате климатика в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър.

  Функции

  Седмичен таймер “TIMER”

  Благодарение на вградения таймер вие разполагате с възможността да настройвате точното време за включване или изключване на климатика, когато сте извън помещението. Тази функция ви позволява да управлявате температурата според индивидуалните си предпочитания.

  Режим “Hi POWER”

  Режим “Висока мощност” ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. За да изключите тази функция трпбва да натисните повторно бутона на дистанционното управление.

  Автоматично рестартиране

  Функцията за автоматично рестартиране се активира допълнително с продължително натискане на RESET бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

  Автоматочна самодиагностика “CHECK”

  Системата изпълнява задълбочена вътрешна самодиагностика и сигнализира при евентуални аномалии. Изписва се код на грешка, чрез който по лесно се диагностицира и отстранява проблема от специалист.

  Функция “ONE TOUCH”

  Функцията ” ONE TOUCH” ви предоставя възможност за напълно автоматизирана работа, която ще удовлетвори и най-високите индивидуални потребности. Запомнете предварително желаната температура, дебит и посока на въздуха, както и други настройки, и ще получите оптимален температурен комфорт само с едно натискане на бутона ” ONE TOUCH”

  Енергоспестяващ режим “ECO”

  Енергоспестяващият режим Eco Mode намалява консумацията на електричество с 25% в сравнение с нормалната работа на климатика, като това не води до загуба на комфорт. При активиране на тази опция в режим на охлаждане зададената температура се увеличава с 1 градус на всеки 2 часа, а в режим на отопление- намалява с 1 градус на всеки 2 часа.

  Имате нужда от помощ?

  Как да избера климатик част I ?

  Как да избера климатик част II ?

  Гаранционни условия

  Инструкции за експлоатация

  Характеристики

  Вид Инверторен
  Тип Стенен
  За помещения (охлаждане) 60m² / 156m³
  За помещения (отопление) 50m² / 130m³
  Мощност (охлаждане) 6.1 (1.2 ~ 6.8) kW
  Консумация (oхлаждане) 1.990 kW
  Мощност при +7ºC (отопление) 7.1 (1.0 ~ 8.1) kW
  Консумация (отопление) 2.050 kW
  Мощност при -7ºC (отопление) 5.6 kW (-7ºC)
  Мощност при -15ºC (отопление) 4.5 kW (-15ºC)
  SEER (сезонен коефициент охлаждане) 6.80
  SCOP (сезонен коефициент отопление) 4.40
  Енергиен клас (охлждане) A++
  Енергиен клас (отопление) A+
  Годишна консумация (охлаждане) 314 kWh/a
  Годишна консумация (отопление) 1495 kWh/a
  Ниво на шум (вътрешно тяло) 34 db(A)
  Ниво на шум (външно тяло) 49 db(A)
  Размери ВхШхД (вътрешно тяло) 320x1050x250 mm
  Размери ВхШхД (външно тяло) 550x780x290 mm
  Тегло (вътрешно тяло) 14 kg
  Тегло (външно тяло) 34 kg
  Работен диапазон (охлаждане) -15 ~ +46ºC
  Работен диапазон (отопление) -15 ~ +24ºC
  Хладилен агент R32
  Захранване 220/1/50 Hz
  Държава Тайланд

  Отзиви на клиенти

  0 reviews
  0
  0
  0
  0
  0

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Климатик Toshiba RAS-B22J2KVRG-E/RAS-22J2AVRG-E Shorai Premium R32”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  1 2 3 4 5
  1 2 3 4 5
  1 2 3 4 5

  Трябва да сте влезли, за да можете да добавяте снимки към отзива си.