Новини

Климатици Daikin – същност и специфики на инверторната технология

Климатици Daikin от AntonovClima

Daikin е сред най-популярните и утвърдени марки за климатици в глобален мащаб. Марка, чиито уреди са предпочитани за регулация и контрол на температурата както в дома, така и в офиса и в редица други помещения. В следващите редове ще ви представим накратко същността и спецификите на инверторната технология на климатици Daikin.

Климатици Daikin – същност на инверторната технология

Компресорите на климатици Daikin са задвижвани от двигател, чиято скорост на въртене зависи от честотата на захранването. Именно инверторът модулира тази честота, за да установи прецизен контрол върху скоростта на въртене. По този начин се регулира температурата, поддържана от климатици Daikin във всеки един момент, и се спестяват значителни количества енергия.

Климатици Daikin от AntonovClima
Климатици Daikin от AntonovClima са подходящи за контрол на влажността в помещението.

Климатици Daikin – управление на влажността

Технологията на работа на климатици Daikin позволява също така ефективно управление на влажността в стаята или помещението, без да е необходим резервоар за вода. Така се гарантират перфектната ежедневна среда и максималните нива на спокойствие и комфорт за обитателите.

Климатици Daikin – минимален шум при работа

Друго преимущество, което предоставя технологията на климатици Daikin, е минимизирането на шума по време на тяхната работа. Това е особено важно, когато трябва да се предотврати разсейването на служителите в офиса или пък да се осигури пълноценната почивка на човека в домашното пространство.

Климатици Daikin от AntonovClima
Климатици Daikin от AntonovClima – разгледайте разнообразието от модели в нашите магазини

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталога на Daikin. В нашите магазини и онлайн платформа ще откриете първокласните уреди на марката, при това на максимално конкурентни и достъпни цени. Доверете се на екипа на Антонов Клима и снабдете своя дом или офис с уред, способен да осъществява прецизен контрол върху температурата и да ви предоставя желаните нива на комфорт!

Климатици Daikin – същност на инверторната технология
Климатици Daikin – управление на влажността
Климатици Daikin – минимален шум при работа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *