Общи

Климатици Fujitsu – кои функции биха могли да ви послужат добре през есенно – зимния период?

Японската марка Fujitsu е сред най-утвърдените в глобален мащаб, що се отнася до сферата на климатизацията. Нейните климатици се отличават с високо качество, оптимална енергийна ефективност и редица допълнителни функции и екстри. В днешната статия от блога на Антонов Клима ще поговорим именно за тези допълнителни функции и екстри, срещащи се при различните модели климатици Fujitsu. Ето кои от тях биха могли да ви послужат добре в рамките на предстоящия есенно – зимен период:

Климатици Fujitsu: Мощен режим

Климатици Fujitsu 1

Климатици Fujitsu – вижте още!

Мощният режим, наличен при почти всички нови модели климатици Fujitsu, е идеален за употреба през най-студените зимни дни. Неговото активиране позволява работа на уреда на максимален въздушен поток и скорост на компресора. Така ако се приберете премръзнали от работа например, ще успеете да затоплите съответната стая или помещение възможно най-бързо.

Климатици Fujitsu: 10°C отопление

През есенно – зимния период бихте могли да заложите на тази функция на климатици Fujitsu за стаи или помещения, които не се използват редовно, или пък за случаите, когато заминавате на почивка или командировка за няколко дни. Без да хаби значими количества енергия, уредът ще поддържа стайна температура до 10°C.

Климатици Fujitsu: Специални филтри

Климатици Fujitsu 2

Климатици Fujitsu

 В рамките на студения период обикновено въздухът в домашните стаи и помещения става по-застоял поради невъзможността за постоянно отваряне на прозорците и проветряване. Специалните филтри на климатици Fujitsu обаче ще ви позволят да съхраните доброто качество на въздуха в своята ежедневна среда. Йонно – дезодориращият филтър се грижи за неутрализиране на наслоените миризми, докато ябълково – катехиновият такъв почиства фините частици и праха.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици Fujitsu. Посетете магазините ни, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък поръчайте директно през нашата онлайн платформа, за да се сдобиете с първокласен уред от категорията при максимално изгодни финансови условия!

Климатици Fujitsu: Мощен режим

Климатици Fujitsu: 10°C отопление

Климатици Fujitsu: Специални филтри

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *