Новини

Кои технологии стоят в основата на съвременните модели климатици Fujitsu?

Климатици Fujitsu от AntonovClima

Fujitsu е сред най-популярните и утвърдени на глобалния пазар марки за климатици. Марка, чиито уреди се характеризират с отлично качество, прецизна работа и възможност за реализиране на значителни икономии от електроенергия. В следващите редове ще разгледаме накратко някои от базовите технологии, свързани с функционирането на съвременните модели климатици Fujitsu:

Kлиматици Fujitsu: Самопочистващи се филтри

През 2003 година Fujitsu стана първата компания за климатици, която започна да използва самопочистващи се филтри за своите уреди. Благодарение на функциите на тези филтри се намалява количеството на влагата във вътрешното тяло, като така се възпират процесите по образуване на мухъл.

Климатици Fujitsu от AntonovClima
Климатици Fujitsu от AntonovClima внасят удобство и комфорт във всеки дом.

Kлиматици Fujitsu: Консервация и спестяване на енергия

Инверторната технология на се отличава с висока ефективност при работа, както и със способност за безпроблемно постигане и поддържане на желаната температура. Въпросната технология позволява консервация и спестяване на енергия, а използването й ще доведе до значително намаляване на сметките ви за ток в дългосрочен план.

Kлиматици Fujitsu: Оптимизиране на въздушния поток

Новите модели климатици Fujitsu притежават вентилатори от двете страни, чрез които се постига перфектна оптимизация на въздушния поток. Оптимизация, която във всеки един момент да осигурява необходимата температура в стаята или помещението, както и максималните нива на комфорт за човека.

Климатици Fujitsu от AntonovClima
Климатици Fujitsu от AntonovClima – разнообразие от модели и изгодни цени.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици, които са част от каталога на Fujitsu. Става въпрос за първокласни уреди, способни ефективно да затоплят или охладят вашите помещения по всяко време от годината. Ще получите тези уреди със солидни гаранции и на възможно най-конкурентни и достъпни цени. Доверете се на екипа на Антонов Клима и направете своето ежедневие една идея по-комфортно и приятно!

Kлиматици Fujitsu: Самопочистващи се филтри
Kлиматици Fujitsu: Консервация и спестяване на енергия
Kлиматици Fujitsu: Оптимизиране на въздушния поток

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *