Новини

Климатици Gree – какви иновативни свойства и функции са способни да ви предоставят?

Климатици Gree от AntonovClima

Китайският бранд Gree се отличава с оптималното за пазара съотношение между качество и цена, когато става въпрос за климатици. Уредите, които са част от каталога му, са способни да ви предоставят редица иновативни свойства и функции, спомагащи за осигуряването на по-здравословна и комфортна среда в ежедневието. Ето какви точно иновации на климатици Gree имаме предвид:

Климатици Gree: Пречистване на въздуха в помещението

Няма как да не започнем с функцията за пречистване на въздуха в помещението, намаляваща значително риска от прихващането на различни вируси и зарази. Климатици Gree разполагат с филтър с активен въглен, който е доста ефективен по отношение премахването на бактериите и вредните микроорганизми от въздуха наоколо.

Климатици Gree от AntonovClima
Климатици Gree от AntonovClima позволяват контрол от големи разстояния посредством таблет или смартфон.

Климатици Gree: Технология за спестяване на енергия

Механизмът за работа на климатици Gree позволява да се постигне желаната температура в дадена стая или помещение в рамките на максимално кратък период от време. След това уредът просто поддържа въпросната температура, като е възможно да се реализират до 30% икономии на електроенергия при правилна употреба.

Климатици Gree: Дистанционен контрол

Работата на новите модели климатици Gree може да бъде контролирана от големи разстояния посредством таблет или смартфон. Всичко, което се изисква от вас, е да инсталирате на таблета или смартфона си приложението „Gree Smart“. След това без никакъв проблем ще правите необходимите настройки по своите климатици, независимо в коя точка от света се намирате.

Климатици Gree от AntonovClima
Климатици Gree от AntonovClima – налични както онлайн, така и във физическите ни магазини.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталога на Gree. Пазарувайки от нашите магазини или онлайн платформа, ще имате възможност да получите всички гореизброени свойства и функции на максимално конкурентна и достъпна цена. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си осигурете високи нива на спокойствие и комфорт в ежедневието!

Климатици Gree: Пречистване на въздуха в помещението
Климатици Gree: Технология за спестяване на енергия
Климатици Gree: Дистанционен контрол

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *