Новини

Климатици Hitachi – какво можете да откриете в сферата на битовата климатизация?

Климатици Hitachi от AntonovClima

[kc_row _id=”916613″][kc_column _id=”547092″][kc_column_text _id=”621266″]

Hitachi е сред най-популярните в глобален мащаб марки за климатици, доказали през годините качеството, ефективността и устойчивостта на своите продукти. Тя е логичен избор за всички потребители, търсещи си надеждни уреди за регулиране на температурата у дома. В следващите редове ще ви представим накратко основните типове климатици, принадлежащи към сферата на битовата климатизация, които бихте могли да откриете в каталога на бранда.

Стенни климатици Hitachi

Hitachi ви предлага иновативни модели стенни климатици, които ще ви гарантират не само прецизен контрол на температурата и висока енергийна ефективност, но и редица допълнителни екстри. Те разполагат с революционна технология за почистване на въздуха, благодарение на която успешно се елиминират наличните бактерии, микроорганизми и прахови частици в помещението.

Климатици Hitachi от AntonovClima

Климатици Hitachi от AntonovClima – отличен избор за комфорт у дома.

Подови климатици Hitachi

Подови климатици или конзоли Hitachi са отличен избор за по-малки апартаменти, както и за домашни офиси и кабинети. Те имат свойството да разпределят бързо и равномерно въздуха към всеки ъгъл на стаята, осигурявайки желания комфорт за човека.

Мулти сплит климатици Hitachi

Мулти сплит климатици Hitachi са гъвкаво решение, позволяващо отличен контрол на температурата на големи площи и пространства. При тези системи имате възможност да свържете към едно външно тяло до шест вътрешни такива.

Климатици Hitachi от AntonovClima

Климатици Hitachi от AntonovClima – огромно разнообразие от модели. Вижте ги онлайн или в нашите физически магазини.

ПРЕМИУМ S Серия климатици Hitachi

Тази серия климатици Hitachi ви предлага уреди с оптимални характеристики по отношение на енергийна ефективност, системи за пречистване на въздуха и дизайн. Въпросните климатици Hitachi са снабдени също така със сензори за движение, регулиращи въздушния поток спрямо наличието или отсъствието на хора в помещението, както и със смарт функции за контрол на уредите от всяка точка на света.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталога на Hitachi, при това на изключително конкурентни за българския пазар цени. Закупете от магазините или онлайн платформата ни първокласен уред, който ще ви гарантира максимални нива на комфорт в ежедневието!

Стенни климатици Hitachi
Подови климатици Hitachi
Мулти сплит климатици Hitachi
ПРЕМИУМ S Серия климатици Hitachi

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *