Общи

Климатици Hitachi – подходящ режим за всяка една ситуация

Освен с подобрени характеристики по отношение на енергийна ефективност и способност за прецизен контрол на температурата в помещението, новите модели климатици от популярната японска марка Hitachi се отличават и с възможности за превключване на различни режими, в зависимост от конкретната ситуация. Ето някои от ситуациите, за които климатици Hitachi разполагат с подходящи режими:

Климатици Hitachi 1

Климатици Hitachi – Разберете още!

Климатици Hitachi: За след пристигане вкъщи или в офиса

 Ако тъкмо сте пристигнали вкъщи или в офиса и имате нужда помещението да бъде затоплено или охладено бързо, активирайте Мощен режим на вашите климатици Hitachi. При него системата работи на максимсална мощност за 20 минути, за да се постигне желаната температура, и след това автоматично се връща в своето начално състояние.

Климатици Hitachi: За пълноценен сън и почивка

 Когато имате нужда от пълноценен сън и почивка, климатици Hitachi могат да ви помогнат посредством своя Тих режим. Скоростта на вентилатора ще се намали до минимум, а работата на уреда по никакъв начин няма да ви пречи или притеснява.

Климатици Hitachi: За заминаване на ваканция

 За случаите, в които човек заминава на зимна ваканция, е перфектен избор Режимът ваканция „Leave home“ на климатици Hitachi. Докато не сте в дома си, посредством този режим ще се поддържа постоянна температура от 10 °C.

Климатици Hitachi 2

Климатици Hitachi – Научете повече!

Климатици Hitachi: За спестяване на електроенергия

А когато просто искате да намалите потреблението на електроенергия, активирайте Режим ECO. При този режим уредите продължават да работят ефективно, но при ограничаване до минимум на използваните количества електроенергия.

В магазините и онлайн платформата на Антонов Клима ще откриете най-доброто от продуктовата гама на климатици Hitachi. Надеждни и функционални уреди, които освен всичко друго се предлагат на пазара на конкурентни и достъпни цени. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си осигурете желания комфорт във всеки един момент от своето ежедневие!

Климатици Hitachi: За след пристигане вкъщи или в офиса

Климатици Hitachi: За пълноценен сън и почивка

Климатици Hitachi: За заминаване на ваканция

Климатици Hitachi: За спестяване на електроенергия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *