Общи

3 причини да закупите новите модели климатици Mitsubishi

Японският бранд Mitsubishi е сред водещите в глобален мащаб марки за климатици. Той предлага на своите клиенти първокласни уреди, гарантиращи висока енергийна егфективност и максимални нива на комфорт в ежедневието.  Mitsubishi непрекъснато усъвършенства своите климатици, пускайки на пазара модели с все по-напреднали и иновативни функции. В следващите редове ще ви дадем 3 основателни причини да се насочите към новите модели климатици Mitsubishi, когато си търсите уред от тази категория:

Климатици Mitsubishi: Допълнителни икономии на електроенергия

Климатици Mitsubishi 1

Климатици Mitsubishi – разберете повече!

 Новите модели климатици Mitsubishi разполагат с иновативни функции, които ще осигурят на вашето домакинство допълнителни икономии на електроенергия. Пример за такава функция е Econo cool функцията, при активиране на която се повишава температурната настройка с 2ºC, без да е налице никаква загуба на комфорт. По този начин енергийната ефективност на уреда се увеличава с 20%.

Климатици Mitsubishi: Възможност за пълноценна почивка и релакс

 Залагайки на климатици Mitsubishi, вие също така ще имате възможност да си осигурите перфектните условия за пълноценна почивка и релакс. При моделите с добавена функция “Night mode” може да се намали шумът, свързан с работата на външното тяло, с 3 dB(A), като така се създава значително по-тиха и спокойна среда.

Климатици Mitsubishi: Опции за дистанционен контрол 

Климатици Mitsubishi 2

Климатици Mitsubishi – вижте още!

Опциите за дистанционен контрол на новите модели климатици Mitsubishi пък ще направят употребата им за вас максимално лесна и удобна. Подобни опции са седмичният таймер, при който се настройват температурата и часа за автоматично включване и изключване на уреда, както и режимът “i-save”, позволяващ връщане на предишната температурна настройка само с натискане на един бутон.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-новите и добри модели климатици от каталога на Mitsubishi. Посетете магазините или онлайн платформата ни, за да си осигурите първокласен уред за контрол на температурата у дома на изгодна цена!     

Климатици Mitsubishi: Допълнителни икономии на електроенергия

Климатици Mitsubishi: Възможност за пълноценна почивка и релакс

Климатици Mitsubishi: Опции за дистанционен контрол

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *