Новини

Климатици Mitsubishi – история и развитие на бранда

Климатици Mitsubishi от AntonovClima

[kc_row _id=”792881″][kc_column _id=”623374″][kc_column_text _id=”287743″]

Mitsubishi е един от водещите брандове за климатици в глобален мащаб. Неговите уреди се отличават с максимално прецизен контрол на температурата, висока енергийна ефективност и редица допълнителни функции и екстри. В следващите редове ще ви разкажем накратко историята, която предшества създаването на днешните модерни и усъвършенствани климатици Mitsubishi.

Mitsubishi – стартиране на дейността и пускане на първите климатици

Стремежът на Mitsubishi да направи живота и ежедневието на хората малко по-комфортни стартира още през 1921 година, когато компанията представя първия си електрически вентилатор. Постепенно нейната продуктова гама се разширява и към средата на века са пуснати на пазара сплит климатици, предназначени за монтиране на стена.

Климатици Mitsubishi от AntonovClima

Климатици Mitsubishi от AntonovClima се отличават с редица функции и екстри

Успехът на първите климатици Mitsubishi води до разширяване на пазара и позволява на бранда да даде израз на своя стремеж към развитие и усъвършенстване. Появяват се модели климатици от таванен тип, както и иновативни мулти сплит системи. Разработени са инверторни технологии за работа на уредите, благодарение на които значително се повишава тяхната енергийна ефективност.

Климатици Mitsubishi – иновации и награди

През последните 30 години климатици Mitsubishi печелят редица престижни награди и призове в своята сфера. Започвайки от награди за енергоспестване и стигайки до такива за пречистване на въздуха и подобряване на цялостната ежедневна среда на човека. Създадени са и още иновативни функции и технологии, с които разполагат новите климатици Mitsubishi – сензори за човешко присъствие, подобряващи регулирането на работата на уреда, механизми, улесняващи почистването на вътрешното тяло, системи за дистанционен контрол и т.н.

Климатици Mitsubishi от AntonovClima

Климатици Mitsubishi от AntonovClima предлагат широк избор от функции и екстри.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталога на марката Mitsubishi. Ние ще ви предоставим  първокласни уреди, способни да гарантират прецизен контрол на температурата, при това на максимално конкурентни цени. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си осигурете ежедневните нива на комфорт, които заслужавате!

Mitsubishi – стартиране на дейността и пускане на първите климатици
Климатици Mitsubishi – иновации и награди

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *