Общи

Климатици София – уред с какви характеристики ще ви спести разходи през студения период?

В началото на есенния сезон съвсем естествено голяма част от жителите на столицата започват да се оглеждат за надеждни и ефективни средства за отопление, които ще им вършат работа в рамките на предстоящия студен период. Ако не разполагате с климатик или пък настоящият ви такъв вече е доста стар, ви препоръчваме да си вземете нов, тъй като в момента изборът в търговските обекти в София е доста богат и разнообразен. Ето уред с какви характеристики би ви помогнал да спестите разходи:

Климатици София: Висок енергиен клас

Климатици София 1

Климатици София – вижте още!

За климатиците с висок енергиен клас трябва да заплатите и по-висока цена, но тази цена определено си заслужава. Подобна инвестиция ще ви бъде върната многократно в дългосрочен план посредством гарантираната енергийна ефективност на уреда и намалените сметки за ток на домакинството.

Климатици София: Функции за допълнителна икономия

Съвременните модели климатици разполагат и с функции, благодарение на които може да се осигури допълнителна икономия на електроенергия. Става въпрос най-вече за опции за активиране на т.нар. икономични режими, които са идеален вариант за през нощта или пък за часовете от деня, през които няма никой в къщата или апартамента.

Климатици София: Функции за контрол от разстояние

Климатици София 2

Климатици София – прочетете повече!

Функциите за контрол на уреда от разстояние са друго нововъведение, което набира скорост в сферата на климатизацията. Благодарение на тези функции имате възможност във всеки един момент да настройвате оптималните параметри за работа на вашия климатик, които в крайна сметка ще доведат до спестяване на електроенергия.

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите фирми за търговия с климатични инсталации на българския пазар. Разполагаме с четири търговски обекта в столицата, които се намират в кварталите Лозенец, Младост, Манастирски ливади и Овча Купел, както и с удобна онлайн платформа. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си закупете на изгодни цени най-добрите модели климатици от каталозите на брандове като Fujitsu, Daikin, Mitsubishi, Carrier и много други!

Климатици София: Висок енергиен клас

Климатици София: Функции за допълнителна икономия

Климатици София: Функции за контрол от разстояние

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *