Общи

Климатици Toshiba – какви са преимуществата на Toshiba Ultra Pure филтър?

Toshiba е сред водещите производители на климатици в глобален мащаб. Японският бранд предлага на своите клиенти качествени и енергийноефективни уреди, които освен всичко друго притежават и редица допълнителни характеристики, осигуряващи по-високи дози на комфорт и по-добра жизнена среда в ежедневието. В днешната статия от блога на Антонов Клима ще обърнем внимание на т.нар. Toshiba Ultra Pure филтър. Този филтър, срещащ се при новите модели климатици на марката, успешно пречиства PM2.5 частиците в стаята или помещението. Ето най-важното, което трябва да знаете за филтъра:

Климатици Toshiba Ultra Pure филтър: Какво представляват PM2.5 частиците?

Климатици Toshiba 1

Климатици Toshiba – вижте повече!

Преди да ви разкрием конкретните функции на Ultra Pure филтъра на климатици Toshiba, е нужно да имате представа за това какво представляват PM2.5 частиците. По своята същност те са частици с диаметър по-малък от 2,5 микрометра. По-известното им наименование, което вероятно сте чували, е фини прахови частици.     

Климатици Toshiba Ultra Pure филтър: Защо са вредни PM2.5 частиците?

Различни проучвания доказват негативното влияние на фините прахови частици върху здравето на човека. Това негативно влияние би могло да е свързано със стимулиране на редица белодробни заболявания, както и с влошаване на общото състояние при хронични заболявания.

Климатици Toshiba Ultra Pure филтър: Какви са резултатите от действието на филтъра?

Климатици Toshiba 2

Климатици Toshiba – научете повече!

Ultra Pure филтърът на климатици Toshiba ефективно улавя до 94% от наличните фини прахови частици в стаята или помещението. По този начин филтърът спомага за създаването на чиста и здравословна среда около вас в ежедневието.

Антонов Клима Инженеринг ООД ви предлага най-добрите и актуални модели климатици Toshiba, при това на максимално изгодни за вас цени. Посетете нашите магазини, намиращи се в градовете София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък директно направете поръчка през онлайн платформата ни, за да се сдобиете с първокласен уред, който ще гарантира постоянния ви комфорт и отлична кондиция!

Климатици Toshiba Ultra Pure филтър: Какво представляват PM2.5 частиците?

Климатици Toshiba Ultra Pure филтър: Защо са вредни PM2.5 частиците?

Климатици Toshiba Ultra Pure филтър: Какви са резултатите от действието на филтъра?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *