Новини

Климатици Toshiba – какво може да предложи брандът за вашия дом?

Климатици Toshiba от AntonovClima

Климатици Toshiba винаги са верен избор, когато става въпрос за дома. Брандът е в състояние да предложи редица първокласни модели уреди, които ефективно ще затоплят и охлаждат вашата къща или апартамент по всяко време от годината. Ето какви типове климатици за дома бихте могли да откриете в каталога на Toshiba:

Стенни климатици Toshiba

Новите модели стенни климатици Toshiba ви предлагат перфектното съчетание между енергийна ефективност, надеждно пречистване на въздуха и ниски нива на шума при работа. Освен това ще имате възможност да подберете елегантни уреди, вписващи се оптимално в облика и атмосферата на вашия дом.

Климатици Toshiba от AntonovClima
Климатици Toshiba от AntonovClima – можете да избирате между стенни и подови, мулти сплит системи и др.

Подови климатици Toshiba

Подови климатици Toshiba са компактни уреди, специално предназначени за инсталация на пода или по най-ниските части на стените. Те са идеален избор за по-малки апартаменти, както и за отопление или охлаждане на конкретни помещения, гаражи, кабинети и т.н.

Мулти сплит системи

Климатици Toshiba ви предлагат също така мулти сплит системи, благодарение на които ще успеете да свържете едно външно тяло с няколко вътрешни такива. По този начин максимално бързо и лесно ще си осигурите желаните температури и комфорт в големи зони и пространства.

Климатици Toshiba от AntonovClima
Климатици Toshiba от AntonovClima – разгледайте всички налични модели в нашия онлайн магазин.

Системи за контрол на уредите

И не на последно място, ще имате възможност да се сдобиете с безжични системи за контрол на вашите климатици Toshiba от разстояние. Така ще можете да извършвате необходимите настройки по отношение работата на уредите и гарантираната от тях температура, независимо къде се намирате в настоящия момент.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите модели климатици от каталога на Toshiba. В това число стенни, подови, мулти сплит системи, както и необходимите адаптери за контрол на уредите от разстояние. Доверете се на екипа на Антонов Клима и се сдобийте с надежден уред за контрол на температурата на максимално конкурентна цена!

Стенни климатици Toshiba
Подови климатици Toshiba
Мулти сплит системи
Системи за контрол на уредите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *