Общи

Климатици Варна – полезни съвети относно употребата им през есенно – зимния период

С пълна сила настъпва есенно – зимният период, който за жителите на морската ни столица е малко по-мек в сравнение с останалите региони от страната. Дори и през най-студените зимни месеци температурите тук рядко падат под 5 °C, като почти напълно отсъстват характерните за този сезон тежки условия. Последното дава възможност на домакинствата във Варна да бъдат значително по-гъвкави при употребата на своите климатици в рамките на есенно – зимния период. Ето какви полезни съвети бихме могли да ви дадем по отношение на този аспект:

Климатици Варна: Възползвайте се от функциите за енергийна ефективност

Климатици Варна 1

Климатици Варна – разберете повече!

По-меката зима във Варна ви позволява да се възползвате от функциите за енергийна ефективност на вашите климатици, без това да се отразява по никакъв начин на ежедневния ви комфорт. Спокойно бихте могли да включите уреда например на икономичен режим за периода, в който не сте вкъщи, или пък на специален режим за нощна работа, който да гарантира вашия спокоен сън.

Климатици Варна: Обръщайте внимание на работата на филтрите

През зимата като цяло са ограничени възможностите на домакинствата за отваряне на прозорците за продължителен период от време с оглед проветряването на отделните помещения. За щастие обаче новите модели климатици разполагат с надеждни филтри за пречистване на въздуха. Проверявайте и почиствайте редовно тези филтри, за да работят те максимално ефективно.

Климатици Варна: Залагайте на опциите за дистанционен контрол

Климатици Варна 2

Климатици Варна – вижте още!

Новите модели климатици притежават и друго важно преимущество, а именно опциите за дистанционен контрол. Залагайте на тези опции, за да осигурите оптималната работа на своите уреди, независимо в коя точка от или извън Варна се намирате в настоящия момент.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите и актуални модели климатици от каталозите на брандове като Fujitsu, Toshiba, Daikin, Mitsubishi и т.н. Посетете магазините ни във Варна, намиращи се в кварталите Васил Левски, Битоля и Янош Хуняди, или пък директно направете поръчка през нашата онлайн платформа, за да си гарантирате първокласен уред за дома на максимално изгодна цена!

Климатици Варна: Възползвайте се от функциите за енергийна ефективност

Климатици Варна: Обръщайте внимание на работата на филтрите

Климатици Варна: Залагайте на опциите за дистанционен контрол

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *