Новини

Подови климатици – няколко полезни съвета, свързани с употребата им

Подови-климатици 1 идеи

Подови климатици – няколко полезни съвета, свързани с употребата им

През последните години все повече потребители в нашата страна започват да залагат на подови климатици в къщата или апартамента си. Ако бъдат използвани правилно, този тип уреди е възможно да ви донесат значителни ползи по отношение повишаване на комфорта и минимизиране на енергийните разходи. Ето няколко полезни съвета, които е добре да следвате при употребата на подови климатици:

Подови климатици: Изберете подходящо място за поставяне

Сред основните преимущества на уредите от категория „Подови климатици“ е, че могат да бъдат местени в различни стаи или помещения. С оглед гарантирането на дългия живот на вашите подови климатици обаче, ви препоръчваме да избягвате зони, изложени на пряка слънчева светлина или силно нагряване, както и такива с висока степен на влажност.

Подови климатици 2 предложение

Подови климатици предложение

Подови климатици: Почиствайте редовно

Редовното почистване на вашите подови климатици от полепващите по тях мръсотия и прах също ще изиграе важна роля за запазването на функционалността им във времето. Избягвайте при въпросното почистване да използвате гореща вода или препарати със силни химикали, които е възможно да повредят уреда.

Подови климатици: Сменяйте филтъра

Смяната на филтъра позволява на вашите подови климатици да работят с необходимата енергийна ефективност, както и да поддържат високото качество на въздуха в стаята или помещението. На какви периоди от време е нужно да правите подобна смяна зависи и от това колко често използвате съответните подови климатици. Все пак в общия случай е хубаво веднъж месечно да се проверява състоянието на филтъра и да се прави преценка.

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите фирми на бългасрския пазар в в сферата на климатизацията, вентилацията и отоплението. Ние ви предлагаме най-добрите модели подови климатици от каталозите на реномирани производители като Carrier, Panasonic, Fujitsu и др. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си гарантирайте максимални нива на домашен уют и комфорт!

Подови климатици: Изберете подходящо място за поставяне

Подови климатици: Почиствайте редовно

Подови климатици: Сменяйте филтъра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *