Новини

Подови климатици – за какъв тип помещения са подходящи?

Подови климатици 2

Като главна отличителна характеристика на уредите от категория „Подови климатици“ можем да посочим това, че са значително по-малки и компактни в сравнение със стандартните такива. Употребата на подови климатици гарантира намаляване на енергийните разходи, повишен комфорт и ограничаване влажността на въздуха наоколо. Неспособността им да затоплят или охладят големи площи обаче донякъде ограничава тяхното приложение в съвременния свят. Ето за какъв тип помещения би било подходящо да заложите на подови климатици:

  • подови климатици: едностайни и двустайни апартаменти – такъв тип жилища си закупуват голяма част от младите работещи хора и новите семейства в днешно време. Разбира се, целта е заплащане на по-ниска цена, която влиза в рамкиите на финансовите им възможности. Уредите от категория „Подови климатици“ са отличен избор за едностайни и двустайни апартаменти, тъй като от една страна също се предлагат на пазара на достъпни цени, а от друга – осигуряват ниски разходи за отопление впоследствие.
  • подови климатици: офиси и кабинети с ограничена площ – бихте могли съвсем спокойно да заложите на подови климатици в офиси и кабинети с ограничена площ. Освен предоставянето на желаната температура във всеки един период от годината, те ще гарантират и максимално спокойствие и комфорт за служителя или служителите, които изпълняват работните си задължения в съответното помещение.
  • подови климатици: малки гаражи и работилници – изборът на подови климатици е най-добрият вариант също така за малки гаражи и работилници. Става въпрос най-вече за гаражи и работилници, в които се налага човек да прекарва значителна част от ежедневието си поради служебни или лични проекти и задължения.
    Подови климатици 1

    Подови климатици – предложение от Antonov Clima

Антонов Клима Инженеринг ООД ви предлага първокласни модели подови климатици, принадлежащи към каталозите на водещи световни производители като Fujitsu – General, Carrier, Gree, Panasonic, Toshiba и др. Всички те вървят със солидни гаранции, както и възможност за профилактика и ремонт при нужда в модерната ни сервизна база. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си гарантирайте оптимална ежедневна среда в дома и на работното място!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *