Общи

Подови климатици Fujitsu – какви са преимуществата от закупуването им?

Все повече потребители през последните години започват да залагат на подови климатици за регулиране и контрол на температурата в своята ежедневна среда. Това се дължи на няколко причини – по-ниската им цена в сравнение със стенните и малката консумация на електроенергия, значителното ниво на мобилност и възможността за лесно пренасяне в различни стаи и помещения, както и подобряването на качеството на въздуха и ограничаването на нежеланите симптоми при човека, причинени от алергични заболявания. Ето какви преимущества са способни да ви предоставят подови климатици Fujitsu по отношение на споменатите аспекти:

Подови климатици Fujitsu: Ползи във финансов аспект

 Започваме с ползите във финансов аспект, генерирани от употребата на подови климатици Fujitsu. В добавка към достъпните цени и енергийната ефективност при работа, те разполагат с разнообразни опции за икономични режими. Икономични режими, благодарение на които ще се реализират още по-големи икономии на електроенергия и ще се намалят значително редовните битови сметки.

Подови климатици Fujitsu 1

Подови климатици Fujitsu – научи повече!

Подови климатици Fujitsu: Ефективно пречистване на въздуха

 Характерно за добрите модели климатици Fujitsu е, че разполагат с два допълнителни филтъра за ефективно пречистване на въздуха. Става въпрос за йонно – дезодориращ филтър, който неутрализира наслоените в помещението миризми, и ябълков – катехинов филтър, почистващ праха и фините частици.

Подови климатици Fujitsu: Допълнителни екстри

 Подови климатици Fujitsu ви предлагат и допълнителни екстри, които ще повишат вашия ежедневен комфорт. Най-добрият пример за такава екстра е таймерът за сън, благодарение на който стайната температура се сменя автоматично и плавно, за да се осигури спокоен сън и пълноценна почивка през нощта.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите марки подови климатици, в това число и климатици Fujitsu. Посетете магазините ни, намиращи се в София, Варна, Добрич, Силистра и Дулово, или пък използвайте възможностите на онлайн платформата ни, за да си гарантирате закупуването на висококачествен уред при изгодна за вас цена!

Подови климатици Fujitsu: Ползи във финансов аспект

Подови климатици Fujitsu: Ефективно пречистване на въздуха

Подови климатици Fujitsu: Допълнителни екстри

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *