Новини

Подови климатици – причини да ги изберете за дома си

Подови климатици от AntonovClima

[kc_row _id=”249570″][kc_column _id=”140281″][kc_column_text _id=”200756″]

Уредите от категория „Подови климатици“ могат да се видят във все повече съвременни домове. Това се дължи на някои техни съществени преимущества по отношение на аспекти като контрол на температурата, мобилност и правени разходи за отопление. В следващите редове ще ви дадем няколко основателни причини да се насочите именно към подови климатици за отопление или охлаждане на дома:

Подови климатици: Притежавате малък апартамент

Уредите от категория „Подови климатици“ са перфектен избор за по-малките апартаменти. Те дават възможност за ефекивно затопляне или охлаждане по всяко време от годината. От друга страна, въпросното затопляне или охлаждане ще бъде постигнато при минимални за вас разходи. Новите модели подови климатици се отличават с високи нива на енергийна ефективност, а цените им са доста по-ниски от тези на уредите, предназначени за поставяне на стената.

Подови климатици от AntonovClima

Подови климатици от AntonovClima са отлично решение за малък апартамент.

Подови климатици: Държите на мобилността на уредите

Закупуването на подови климатици е правилно решение и когато потребителите държат на мобилността. Или казано с други думи, биха желали да имат възможността да местят уреда в различни стаи и помещения, в зависимост от моментните си нужди. Всички подови климатици са сравнително малки, компактни и е доста лесно да бъдат преместени от една стая в друга, както и да бъдат върнати на старото си място впоследствие.

Подови климатици: Страдате от алергични заболявания

Влажността на въздуха вреди на страдащите от алергични заболявания хора, като подсилва измъчващите ги в ежедневието симптоми. Ако и вие сте сред тези хора, залагането на подови климатици определено ще ви бъде от полза, тъй като те имат способността да минимизират влажността и да правят средата в стаята или помещението значително по-комфортна.

Подови климатици от AntonovClima

Подови климатици от AntonovClima се предлагат в различни размери и допълнителни функции.

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар подови климатици от водещи брандове – Mitsubishi, Toshiba, Fujitsu, Hitachi и др. Посетете магазините или онлайн платформата ни, за да си купите първокласен уред от категорията на максимално конкурентна цена!

Подови климатици: Притежавате малък апартамент
Подови климатици: Държите на мобилността на уредите
Подови климатици: Страдате от алергични заболявания

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *