Общи

Подови климатици – полезни съвети за употребата им през по-студените дни

Топлото и слънчево лято вече си отиде и на негово място идват все по-студени и мрачни дни. Преди да сме стигнали до зимните месеци, когато се очакват наистина големите студове, трябва да подготвим всеки един елемент от дома си. В това число и климатичните инсталации, които ще заменят охлаждането с ефективно затопляне на отделните стаи и помещения. Днешната статия от блога на Антонов Клима е насочена към потребителите, които са избрали подови климатици за регулиране на температурата в домашното пространство. Ето няколко полезни съвета за употребата на подови климатици през есенно – зимния сезон:

Подови климатици: Проверете филтрите

След края на летния период е хубаво да направите щателна проверка на филтрите на вашите подови климатици. Ако не сте ги преглеждали скоро, е твърде вероятно те да са събрали голямо количество прах и мръсотии. Почистете ги внимателно или ако е нужно ги сменете, за да могат използваните от вас подови климатици да отопляват ефективно дома ви през зимата.

Подови климатици: Изберете правилното местоположение

Подови климатици 1

Подови климатици – вижте още!

Изберете правилното местоположение за вашите подови климатици, така че уредите наистина да ви вършат работа през зимата. Въпросното местоположение зависи най-вече от това кои стаи и зони от къщата или апартамента обитавате вие и останалите членове на домакинството в рамките на студения сезон.

Подови климатици: Запушете всички пролуки и отвори

Не забравяйте да инспектирате помещенията, в които ще работят вашите подови климатици през зимата. Ако има някакви пролуки или отвори към външната среда, ги запушете, за да не излиза навън топлина и да не се увеличава излишно разходът на електроенергия.

Подови климатици 2

Подови климатици – научете повече!

Антонов Клима Инженеринг ООД предлага на българския пазар най-добрите модели подови климатици от каталозите на водещи световни производители. В нашите магазини и онлайн платформа можете да откриете на изгодни цени актуалните предложения от категорията на брандове като Fujitsu, Daikin, Mitsubishi, Carrier и др. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си осигурете първокласни подови климатици за предстоящата зима!

Подови климатици: Проверете филтрите

Подови климатици: Изберете правилното местоположение

Подови климатици: Запушете всички пролуки и отвори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *