Общи

Подови климатици – какви са ефектите от появяването им на пазара?

Уредите от категория „Подови климатици“ през последните години се избират от все повече потребители. Макар и да не притежават мощността на стенните такива, употребата на подови климатици също си има своите ползи и преимущества. Ето какви са основните ефекти от появяването им на пазара:

Подови климатици: Преимуществата на климатизацията достигат до по-широк кръг от хора

 Благодарение на появата на уредите от категория „Подови климатици“ преимуществата на климатизацията вече стигат до по-широк кръг от хора. Не всеки човек или домакинство има финансовата възможност да си закупи качествен модел стенен климатик. Когато говорим за подови климатици обаче, трябва да отбележим, че те са значително по-достъпни, тъй като се предлагат на пазара на по-ниски цени.

Подови климатици: Осигуряват по-голяма мобилност 

 Закупувайки подови климатици, вие си осигурявате по-голяма мобилност, тъй като тези уреди са леки и могат без никакъв проблем да бъдат местени в различни помещения, в зависимост от моментните нужди. Това ги прави предпочитан избор за някои бизнес пространства, където работещите често се местят в конферентни зали, офис помещения и т.н.

Подови климатици 1

Подови климатици – разберете повече!

Подови климатици: Предоставят опция за хората с алергични заболявания

 Много полезна е способността на уредите от категория „Подови климатици“ да минимизират влажността на въздуха в помещението. Това помага на хората, страдащи от разнообразни алергични заболявания, като ограничава нежеланите симптоми.

Антонов Клима Инженеринг ООД е сред водещите в България фирми в сферата на климатизацията. Ние сме способни да ви предложим най-добрите и актуални модели подови климатици от каталозите на утвърдени производители като Toshiba, Fujitsu, Mitsubishi, Hitachi, Daikin и др. Доверете се на екипа на Антонов Клима и си осигурете най-подходящия уред за вашите нужди, при това на максимално изгодна цена!

Подови климатици: Преимуществата на климатизацията достигат до по-широк кръг от хора

Подови климатици: Осигуряват по-голяма мобилност

Подови климатици: Предоставят опция за хората с алергични заболявания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *