Сервиз за климатици Антонов Клима предлага ремонт на следните марки климатици: Daikin, Toshiba, Carrier, Mitsubishi Еlectric, Fujitsu General, Hitachi, Panasonic и други. Разполагаме със собствена сервизна база благодарение на която гарантираме на нашите клиенти бързо и профeсионално отстраняване на проблемите. Това спестява много нерви и гарантира вашето удобство и уют. Ние сме оторизиран сервизен център за поддръжка и ремонт на ОВК оборудване и работим само и единствено с оригинални резервни части. Всеки ремонт се извършва съобразно изискванията на производителя.

След подаване на заявка за сервиз (на извън гаранционни климатици)

1. Квалифициран техник прави диагностика на климатичната система

2. Техника диагностицира проблема и калкулира прогнозна цена за ремонтните дейности*

3. Преглеждате офертата, след което давате съгласие за започване на ремонтните дейности

*Цената на диагностиката се заплаща от клиента в размер на 50лв. без ДДС,  независимо дали ще има по нататъшни взаимоотношения.

Преди да потърсите сервиз !

Необичайна миризма

Причината за нея, са миризмите от помещението, особено в кухните. Нужно е да се почистват периодично и филтрите. Възможно е допълнителните филтри да са за подмяна. На всеки 2 години е препоръчително да ги сменяте.

Чувате шум от климатика

Японските марки климатици са тихи и изработени от качествени материали. Въпреки това понякога и те издават някои звуци, които могат да ви обезспокоят. По време на работа, от климатика може да се чуе звук като от изтичане на течност. Той е следствие от циркулиращия в системата фреон. По време на работа може да се чуе пукане. То се дължи на на топлинното разширение или свиване на кутията. Тези звуци не бива да ви притесняват.

Климатика не работи

Проверете батериите на дистанционното?

Проверете дали е включен в захранващата мрежа?
Проверете дали не е спрял тока?
Проверете дали не е изгорял предпазител?
Пробвайте да го рестартирате като го изключите от ел. захранването за 10 минути и после да го включите пак. Ако няма повреда той ще заработи отново.

Не охлажда

Проверете филтрите.
Махнете евентуални прегради пред входа и изхода на климатика?
На колко градуса е зададено дистанционното управление?
Затворихте ли вратите или прозорците?
Имайте предвид, че допълнителни уреди и хора също отдават топлина.

Работи през определен интервал от време

Това не е повреда, а функция на размразяване на всеки климатик през зимата. Процесът се обръща за ~5 минути. (възможно е от вътрешното тяло да усетите студен въздух)

Необичайна миризма

Причината за нея, са миризмите от помещението, особено в кухните. Нужно е да се почистват периодично и филтрите. Възможно е допълнителните филтри да са за подмяна. На всеки 2 години е препоръчително да ги сменяте.

Работа на климатиците през зимата.

Работа на климатиците през лятото

Ценова листа на сервизни дейности