Новини

Нов шоурум бул. Черни връх 61 , София

На 15.12.2018г., Антонов Клима, отвори най-модерния специализиран магазин за климатции в София на бул. Черни връх 61. Единствен по рода си в столицата и страната, със своите повече от 200 кв. м. площ, магазина предлага пълната гама от професионални решения за отопление и охлаждане с климатични системи от най-висок клас енергийна ефективност на марките TOSHIBA  и CARRIER.

Огромен избор на хиперинверторни климатици – стенни и подови климатици, модерна и елегантна естетика за всякакъв интериор. Нашата цел е да Ви гарантираме перфектно спокойствие и да можете да се наслаждавате на голям комфорт и уют по всяко време с иновативните предложения на пълната гама мултисплит системи на TOSHIBA  и CARRIER. Само с едно външно тяло тези конфигурации са най-екологичното решение, което осигурява ефективен комфорт за всичките помещения през цялата година.

Помислили сме и за най-доброто решение за малки, средни, големи и всякакъв тип търговски помещения и офиси, с професионалните ни предложения с компактни касетъчни климатици или канални климатици – идеалното решение за невидима инсталация без компромис по отношение на ефективност и комфорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *